ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR BELEDİYELERİ CHP’YE EMANET

31 Mart yerel seçimlerinde ülke genelinde büyük başarı göstererek birçok büyükşehir,il ve ilçe belediye başkanlıkları elde eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bu başarısını Balıkesir genelinde de sürdürdü.Tarihinde ilk kez Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını 31 Mart yerel seçimlerinde kazanan CHP mevcut 20 ilçenin toplam 15'inde de belediye başkanlıklarını kazanmış oldu. 03 Nisan Çarşamba günü İl seçim Kurulundan mazbatalarını alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve ilçe belediye başkanları daha sonra önceki belediye başkanlarından görevi devralarak hizmete başladılar.




Yeni Haber gazetesi olarak,Gömeç Belediye Başkanlığını kazanan Melih Bağcı'nın görevi önceki başkan Mehmet İrem Himam'dan devir teslim alış törenindeydik..




Kalabalık bir kitle eşliğinde CHP İlçe binası önünden Belediye binasına dek yürüyrn yeni belediye başkanı Melih BAĞCI'yı kapıda belediye çalışanları ve önceki başkan Memet İrem Himam karşıladılar.BAĞCI'ya başarılar dileyen MÇİrem Himam “Ben Beş yıl başkanlık yaptım,dilerim sen daha çok beş yıllar yaparsn diyeek tavsiyelerde bulundu.Melih BAĞCI ise M. İREM başkana emekleri için teşekkür etti.



Balıkesir ilçeleri baında İvrindi İlçe Belediye Başkanlığını 31 Mart yerel seçimlerini İyi Parti kazanırken Havran,Kepsut,Dursunbey ve Bigadiç ilçe belediye başkanlıkları ise AKP'nin oldu.Cumhuriyet Halk partisi'nin kazandığı ilçe belediye başkanlıkları;Altıeylül,Ayvalık, Balya, Bandırma,Burhaniye,Edremit,Erdek,Gömeç,Gönen,Karesi,Manyas,Marmara Adalar,Savsaştepe,Sındırgı ve Susurluk oldu.

Haber ve fotoğraflar: C.Saffet YILMAZ

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans