ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

İŞKUR ÖDEMELERİNDE YENİ ÖNLEMLER

Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde bazı illere giriş çıkışların kısıtlandırılması sonucu veya herhangi bir nedenle resmi ikametinde bulunmayan müşterilerin işsizlik sigortası, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ödemesi ve kısa çalışma ödemelerini kolaylıkla alabilmeleri için yeni önlemler alındı.

Tüm İŞKUR ödemesi hak sahiplerini de kapsayan bu uygulama ile hak sahiplerinin kayıtlı cep telefonlarına şirketimizin internet sitesine yönlendirecek özel bir link, SMS ile gönderilecek. Hak sahibi vatandaş, bu internet sitesi linki üzerinden kişiye özel tek kullanımlık form dolduracak. Bu form ile hak sahibi ödeme bedellerinin sistemde kayıtlı konut adresine, PTTBank hesabına veya kendi banka hesabına gönderilmesini talep edebilecek. Böylece müşteriler ödemelerini kolaylıkla alabilecek.

2020 yılı Mart ayına ait İşsizlik Sigortası ödemesi hak sahibi olup mevcut cep telefonu numarasına SMS gelmeyen müşteriler, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İletişim Merkezi "ALO 170" iletişim hattından sistem üzerindeki telefon numaralarını güncellemeleri gerekiyor.

Koronavirüs tehdidine karşı, müşterilerin ve çalışma arkadaşların sağlığını korumak, sosyal mesafe kuralını uygulamak amacıyla İŞKUR ödemelerini PTT dağıtıcılar aracılığıyla vatandaşların PTT iş yerlerine gelmelerine gerek kalmadan evlerinde teslim edilecek.(yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans