ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

PARKTA ŞENLİK VAR

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı uygulanan 18 yaş altı çocuklar izin gününde Atatürk Parkı'nda şenliğe katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi'nin ortaklığında gerçekleştirilen şenlikte aylar sonra sokağa çıkan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu. Sosyal mesafe gözetilerek yapılan aktivitelerle çocuklar hem eğlendi, hem enerji harcadı.
Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından görevlendirilen eğitmenler eşliğinde spor yapılarak başlanan güne halk oyunları gösterileri ile devam edildi. Çocukları eğlencelerinde yalnız bırakmayan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı sağlıklı gelecek için sporun gerekliliğine dikkat çekerek bu zorlu süreçte sabırla evlerinde bekleyen çocuklara teşekkür etti.
Covid19 salgınında hijyen ve sosyal mesafenin mutlaka korunmasını sözlerine ekleyen Başkan Avcı, Pandemi sürecinin devam ettiğini dile getirerek gençlerden maske kullanımı ve hijyen konusunda dikkatli olmalarını istedi.
Atatürk Parkı'nda 18 yaş altı çocuklar için 14.00 ile 20.00 saatleri arasında sürecek olan izin gününün finalinde BAÜN'lü öğrenciler tarafından canlı müzik konseri verdi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans