ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TAŞA BOYANAN SANAT

Altıeylül Gaziosmanpaşa İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velilerince ortaklaşa hazırlanan “Taş Boyama” sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Sergi açılışına Vali Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Altıeylül İlçe Millî Müdürü İbrahim Çelik, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tazebey Avcı, protokol eşleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.
Serginin hayat bulmasındaki emekleri nedeniyle bütün öğretmenlere teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: “Bakanımız Ziya Selçuk Bey’in de ifade ettikleri gibi ‘Doğal olan çocuk, kendi içindeki saklı müfredatı açığa çıkan çocuktur. İçindeki cevheri mücevhere dönüştüren çocuktur. Öğretmenlik de bu cevheri mücevhere dönüştürmek için ortamı sağlamaktır.’ 
Bugün Altıeylül Gaziosmanpaşa İlkokulumuzda çocuklarımızın içindeki cevheri açığa çıkarma,  mücevhere dönüştürme yolunda atılmış çok güzel adımlara şahitlik ediyoruz. Taş ve geri dönüşüm malzemelerinin, okul-öğrenci-veli işbirliği ile maharetli ellerde boya ile buluşmasını görmek, böylesine güzel bir serginin açılışına şahitlik etmek bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Okul Müdürümüz Sayın Fatma Zengin’in şahsında emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi. 

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans