ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

İYİ Parti’den tanıtım kahvaltısı

HABER: ÖNDER BALIKÇI

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir:
“Türk siyasetine hoşgörü dilini getirdik”

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı, üyelerini bir kahvaltıda buluşturarak, yeni yönetim kurulu hakkında bilgilendirdi.
Ay Işığı tesisinde düzenlenen kahvaltıda, aynı mekanda 14 Mart 2020'de yaptıkları kongrenin ardından, Covid-19 salgını nedeniyle üyeleriyle bir araya gelemediklerini belirterek konuşmasına başlayan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, şunları söyledi:
“Covid-19, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ekonomik sıkıntılara yol açtı.
Bizler de sizlerin maddi ve manevi destekleriyle ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştık. Sadece Covid-19 değil, vatandaşlarımızın her çeşit sıkıntı ve ihtiyaç durumlarında, İYİ Parti olarak yanlarındayız. Bunu bu vesileyle tekrar ifade ediyorum.
Biz, İYİ Parti olarak yumuşak dili, hoşgörü dilini kullanmayı kendimize düstur edindik. Bu şekilde de devam edeceğiz. Biz, ötekileştirmeye, kavgaya uzağız.
Bizim amacımız, birlik ve beraberlik içinde milletimize hizmet etmektir. Biz, parti kılıcını sallayan, kalpleri taşlayan birileri değil, kalpleri kazanan, mağdurların yanında bulunan İYİ'ler olarak, önce halkımıza kendimizi sevdirmeliyiz. Eğer kendimizi sevdirirsek, fikirlerimizi de severler.
Asık yüzlü siyasete tamamen karşı olan biz İYİ'ler, Türk siyasetine hoşgörü dilini getirmeyi şiar edindik.”
İlçe Başkanı Demir, konuşmasını, “Bunun yanında, görevinden geçici olarak el çektirilen ‘Millet İttifakı' Belediye Başkanının yerine başkan vekili seçilmesinde,
bu ittifakın ruhuna uygun bir politika izleyen belediye meclis üyelerimiz İbrahim İlhan ve Murat Çolak'a teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma da bugüne kadar gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar için teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek tamamladı.
TEŞEKKÜR BELGELERİ
Demir, konuşmasının ardından partisinin bazı mensuplarına teşekkür plâketleri verdi.
Plâket alan partililer şöyle:
Murat Çolak(İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi), İbrahim İlhan(İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi), Osman Akagündüz(İlçe Başkan Yardımcısı), Orhan Sarp(İlçe Başkan Yardımcısı), Ziyamettin Yurtlugil(İlçe Başkan Yardımcısı), Atilla Zeybek(İlçe Sekreteri), Zeynep Taktanuş(İlçe Muhasibi), M. Süleyman Geren(Gençlik Kolları Başkanı), Hasan Taktanuş(Yedek yönetim kurulu üyesi), Turan Şahan(Yedek yönetim kurulu üyesi), İsmail Mahmutoğlu(Parti üyesi), Mert Örs(CHP Gençlik Kolları Başkanı) İlçe Başkanı Arif Demir, daha sonra parti ilçe yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans