ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TUNA: ADAY DEĞİLİM

İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna, kongreye günler kala il başkanlığına  aday olmayacağını açıkladı.

Yeni dönem için aylardır çalışan ve ekibi ile ilçeleri ziyaret eden Tuna, “Yaşadığımız bu süreçte daha demokratik bir ortam sağlamak ve göreve talip olan arkadaşlarımın önünü açmak amacı ile İl başkanı adayı olmayacağımı kamu oyuna saygı ile duyuruyorum” dedi. 

İYİ Parti İl Başkanı Nedim  Tuna'nın açıklaması şöyle;

“Mensubu olmaktan gurur duyduğum, kurucu İl Başkanlığını üstlendiğim cesurlar hareketi İYİ Parti kimliğini bu güne kadar gururla taşıdım ve ömrüm oldukça taşımaya devam edeceğim. Bu kutlu yolda bana yol arkadaşlığı yapan cesur insanları saygı ile selamlıyorum.
Bilindiği üzere önümüzdeki günlerde il kongremiz gerçekleştirilecektir. Bu kongrede aday olma düşüncesi ile gerekli çalışmalarıma ekip arkadaşlarım ile başlamıştık. Ancak, yaşadığımız bu süreçte daha demokratik bir ortam sağlamak ve göreve talip olan arkadaşlarımın önünü açmak amacı ile İl başkanı adayı olmayacağımı kamu oyuna saygı ile duyuruyorum.
Bundan sonraki yaşamımda, İYİ partimizin iktidarı ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin Cumhurbaşkanı olması için bir nefer olarak mücadeleye devam edeceğimin sözünü de huzurlarınızda veriyorum.
Aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyor ve önümüzdeki kongrenin bir demokrasi şöleni olarak yapılmasını diliyor ve temenni ediyorum.”(www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans