ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP ALTIEYLÜL İLÇE YÖNETİMİ “HEDEF İKTİDAR” DİYOR

Hakan ŞEHİRLİ ve yönetimi, “HEDEF İKTİDAR” parolasıyla çalışıyor.

CHP Altıeylül İlçesi hem yerelde belediye yönetimini, hem de ülkede iktidarı almak için, Millet Vekilleri, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve Belediye Meclis üyeleriyle koordineli planlı bir çalışma yürütüyor.
Pandemi öncesinde Kırsal mahallelerde başlattığı çalışmayı, Pandemi süresinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya yönelten ilçe yönetimi, çalışmalarına ara vermeden yoğun bir şekilde devam ediyor.
Bu çalışmalarda, Merkez ve Kırsal Mahalleleri, esnafları ziyaret ederek sorunları yerinde tespit etmek çözüm üretebilmek için yetkileri bilgilendirmek. Vatandaşların yaşadığı sorunların çözümü CHP'nin iktidar olasıyla gerçekleştirecek.
CHP Altıeylül İlçe Başkanı Hakan ŞEHİRLİ ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları ve Belediye Meclis üyeleriyle 13 Merkez Mahalle muhtarımızı ziyaret ederek çalışmaları ve mahallelerimizin sorunları hakkında bilgi aldılar. Aynı şekilde Esnaf ziyaretleriyle de esnaflarımızın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve sorunlar hakkında bilgi alma çalışmalarını sürdürüyor.
CHP Altıeylül İlçe yönetimi, çalışmalarına Kırsal Mahalle ziyaretleriyle devam edecek.
CHP Altıeylül Hedef: Altıeylül'de yaşayan her kesime ulaşmak, herkesin derdine derman ve “İKTİDAR OLMAK” olmak.(www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans