ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR'DE ANKARA RÜZGARI

Ankara Balıkesirliler Derneği Yönetim Kurulu,Balıkesir Valisi Hasan Şıldak'ı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Servet Camgöz ve yönetim kurulu üyeleri Vali Şıldak'a plaket takdim ederek Ankara'daki Balıkesirlilerin sesi olan Ankara Balıkesirliler Derneğine davet ettiler.
İlk fırsatta ziyaret edeceğini belirten Vali Hasan Şıldak'a teşekkürlerini ileten Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz şunları belirtti.
''Yoğun ortamında zaman ayırdığı için Valimiz Sayın  Hasan Şıldak'a  için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Dernek olarak makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sayın Valimize Dernek plaketimizi takdim ederek Ankara'da Balıkesirlilerin sesi olan Derneğimize davet ettik. İlk fırsatta ziyaret edeceği ifadesi ile onore olduk. ''
Ardından Balıkesir'de ziyaretlerini sürdüren Dernek Başkanı Servet Camgöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, BEST A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İlter Kuş, Karesi Belediye Bşk.Yrd. Uğur Türkmen, Altıeylül Belediye Bşk. Yrd. Fikrettin Kocaman'ı ziyaret ettiler. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans