ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ENSAR AYTEKİN: 98 YILDIR İLK GÜNKÜ KADAR ONURLUYUZ!

CHP Balıkesir Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Ensar Aytekin, 30 Ağustos zaferinin yıldönümünde mesaj yayınladı. “98 yıldır ilk günkü kadar onurluyuz” diyen Aytekin şunları söyledi:

“98 yıldır göğsümüz bir ulus olarak hep birlikte kabarıyor. Emperyalizme verilen dersin en büyüğü olan 30 Ağustos zaferi aradan geçen neredeyse bir asıra rağmen ders çıkarmamızı sağlamaktadır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yakılan bağımsızlık ateşi, sadece Türkiye'nin değil; bir coğrafyanın da kaderini değiştirmiştir. Mandacılığı reddeden ve bağımsızlık uğruna canını siper eden cesarete bir kez daha selam olsun!

Bilinmelidir ki bu zafer gününe gölge düşürmek için çabalayanlar nafile uğraşlar içerisindedir. 30 Ağustos'un ışığı 98 yıl sonra dahi tüm karanlığı aydınlatmaya yeterlidir.

Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle, Cumhuriyeti bizlere armağan eden kahramanları minnetle ve elbette Ulu Önderi saygıyla anıyorum. Kuvay-i Milliyenin ve Kurtuluşun şehri Balıkesirimizin değerli vatandaşlarını bu tarihi günde selamlıyorum. Bilinmelidir ki ne ondan vazgeçeriz ne de onun eserlerinden!” (www.yenihabergazetesi.net)

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans