ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Balıkesir’de müthiş bir uyum var

AK Partili belediyeleri ziyarete başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir'deki birlikteliğin müthiş olduğunu ifade ederek “Belediyeler, teşkilat, milletvekilleri uyum içerisindeler ve biz de Balıkesir'e yapılacak projelerin Ankara'dan takipçisi olarak katkı sunacağız” dedi.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın misafiri oldu. İl ziyaretlerine Balıkesir ile devam eden Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Balıkesir'deki; birliktelik, uyum ve hizmeti öncelemiş anlayışının kendileri için son derece memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Mehmet Özhaseki, hizmet belediyeciliğinden gönül belediyeciliğine uzanan AK Parti Belediyecilik hakkında değerlendirmeler yaparak “Biz kendi kendimize yarışıyoruz, belediyecilik konusunda rakibimiz yok. Girdiğimiz 4 yerel seçimde de şampiyon olan parti biziz. Vatandaşın bize teveccühü ve bizden beklentisi devam ediyor. AK Parti belediyeciliği Türkiye'de destanlar yazıyor. Bu da başkanlarımızın gayretlerinin yanı sıra istişare ile oluyor, uyum ile oluyor.” dedi.

 
“BALIKESİR, ALLAH'IN TÜM GÜZELLİKLERİ VERDİĞİ BİR ŞEHİR”

“Bizler de esas olan istişaredir.” diyen Mehmet Özhaseki “Balıkesir, Allah'ın tüm güzellikleri verdiği bir şehir. Yaptığımız işlerle Balıkesir'e layık olmaya çalışıyoruz. Balıkesir'e faydamız olsun, başkanımızla projeleri değerlendirelim, istişare edelim diye geldik. Faydamız olursa bundan memnuniyet duyarız.” açıklamasında bulundu.

 

“BALIKESİR'DE HİZMET ÖNCELENMİŞ”

Ömrünün adeta belediyecilikle geçtiğini dile getiren Özhaseki “Bilgi birikimlerimi arkadaşlarımla paylaşmaya gayret ediyorum. Balıkesir'e ilk geldiğimizde gördüğümüz güzel bir birliktelik var. Çaba içerisinde olan arkadaşlarımız var, iyi niyetle gayret eden, uğraşan başkanlarımız var, hizmeti öncelemiş olan bir anlayış var. Bunlardan da son derece memnuniyet duyuyoruz. Milletvekili arkadaşlarımızın arasındaki uyum, Balıkesir'e sahip çıkmaları, her bir projeyi Ankara'da bakanlıklar nezdinde takip etmeleri kendi içlerindeki uyumları bizi memnun etti. Balıkesir'de müthiş bir uyum var, çalışkan arkadaşlarımız var. Teşkilatla da milletvekillerimizle de uyumlular ve Ankara nezdinde de bütün projeler takip ediliyor, bunu söyleyebilirim.” ifadelerini kullandı. Özhaseki, Balıkesir'e yapılacak projelerin Ankara'dan takipçisi olacaklarını ve katkı sunmak istediklerini dile getirdi.(www.yenihabergazetesi.net)

 

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans