ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BABACAN’DAN BALIKESİR SÜPRİZİ

İl Başkanı Av. Kemal Aydemir ve ekibi, kongre çalışmalarına akşam mesaisinde devam ederken, Genel Başkan Ali Babacan'ın telekonferans yöntemiyle toplantıya katılması sürpriziyle karşılaştı.

BALIKESİR GENEL BAŞKANIN RADARINDA

Balıkesir'deki teşkilatlanma çalışmalarına fırtına gibi giriş yapan ve ilçe teşkilatlarında kongre süreçlerini birer birer tamamlayan DEVA Partisi Balıkesir İl Başkanlığı'nın bu hızı, Genel Başkan Ali Babacan'ın dikkatinden kaçmadı. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Elif Esen,  GMYK Üyesi Kadircan Köşkdere, Kurucular Kurulu Üyesi Tunahan Elmas'ın da bulunduğu toplantıya Ali Babacan'ın telekonferansla yöntemiyle online katılımı toplantı salonunda bir an için şaşkınlık ve mutluluk yarattı. Balıkesir'in DEVA Partisi'ne olan ilgisini memnuniyetle karşıladığını ve çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Babacan, ülke koşullarında bu gayretin önemli ve değerli olduğunu belirtti.

ZİYARET EDECEĞİM…

Elif Esen'in, Balıkesir ile ilgili gözlemlerini paylaştığı görüşmede Babacan; Tüm Türkiye'de teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam edildiğini, önümüzdeki hafta içerisinde Çorum, Diyarbakır ve Bitlis kongreleri sonrası Balıkesir'i bizzat ziyaret etmek istediğini söyledi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans