ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

''SONSUZLUKTAKİLER'' KİTABI YAYINDA

Balıkesirli ressam Mualla Demir'in kızı Ezgi Demir'in ilk kitabı ''Sonsuzluktakiler'' çıktı.

Editörlüğünü Ayşe Marika Sağlam'ın yaptığı  ve  ''Yazardan Direkt Yayınevi''nden yayınlanan ''Sonsuzluktakiler'' Eylül ayında kitapseverlerle buluşmaya başladı.213 sayfadan oluşan kitapta;
Yaşam, sanıldığı gibi keskin çizgilerle belirlenmiş, başı ve sonu aynı olan bir tekrar mı? Yeniden
başlama şansının yalnızca bizim elimizde olduğunu bilsek, geçmişi mi yoksa geleceği mi değiştirirdik? Ezgi Demir, yaşamın görmezden gelinen yüzüne bambaşka bir pencereden baktığı Sonsuzluktakiler adlı eseriyle olasılıkları, gözden kaçanları ve kendi haline bırakılınca yok olmaya yüz tutan bir aşkı sorguluyor. Sonsuz bir yaşam ihtimalinin aslında sadece dile kolay geldiğinin ve bunun bir şans mı yoksa gerçekleri apansız ortaya seren bir düş mü olduğunun arayışını, son ana dek okurla konuşarak bulmaya çalışıyor. “Yarım kalan aslında hayatlar ya da yaşanmışlıklar değil de birikimler gibi geliyor bana. Koleksiyonundakileri, bazen de biriktirdiklerini atamadığın için yarım kalıyorsun... Sırtında koca bir yükle. Ne düşünceyi ne duyguyu içinde tutmayacaksın. Gelsin ve gitsin, uzaktan seyredeceksin.” Her şeyin son bir ihtimalle bile olsa değişebileceğini, bu değişimle baş edilip edilemeyeceğini sorgulayan Sonsuzluktakiler, sınırları tamamen ortadan kaldırıyor.

Genç Yazar Ezgi Demir;  ''İnsan çok heyecan duyduğu, emek verdiği bir şeyi paylaşırken garip hissediyor. Benim icin muhim olan, Kitap yazmaktan öte, bir edebiyat eseri ortaya cikarmaktı.. umarim seversiniz❣️@sonsuzluktakiler ♾.'' yazısıyla sosyal medyada kitabını tanıttı.

Kitap www.amazon.com.tr adresinden sipariş verilebilir.

(www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans