ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BAÜN'DE HUKUK FAKÜLTESİ KURULDU

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) bünyesinde Hukuk Fakültesi kurulmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı kararı, 23.10.2020 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı kararı uyarınca Balıkesir Üniversitesi bünyesinde Hukuk Fakültesi kuruldu. Böylelikle BAÜN bünyesinde fakülte sayısı 12'den 13'e yükseldi. Üniversite, yeni akademik yapılanmasında eğitim-öğretim faaliyetlerini; 13 fakülte, 4 enstitü, 3 yüksekokul ve 12 meslek yüksekokulu ile sürdürmeye devam edecek.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, üniversitede her alanda gelişim ve değer üretimi hedefiyle çalışmaların sürdürüldüğünü ifade ederken, yeni kurulan Hukuk Fakültesinin üniversite ve Balıkesir için hayırlı olması dileklerinde bulundu. Rektör Kuş; ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir ve tensipleri ile Üniversitemizde Hukuk Fakültesi kurulmuştur. Üniversitemiz, Şehrimiz ve Ülkemiz için hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç Hocamıza ve YÖK Genel Kurulu Üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Hukuk Fakültemizin kurulmasına desteklerinden dolayı Balıkesir Milletvekillerimiz Sn. Adil Çelik, Sn. Belgin Gökçe Uygur, Sn. Yavuz Subaşı, Sn. Mustafa Canbey ve Sn. Mutlu Aydemir'e teşekkür ediyorum.'' şeklinde belirtti. (www.yenihabergazetesi.net)


Fotoğraf açıklaması yok.
 
 
 
 
 
 
 

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans