ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER MASAYA YATIRILDI

Edremit Ticaret Odası ev sahipliğinde "Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini” ve “Edremit Zeytinyağı” coğrafi işaretli ürünü için toplantı yapıldı.

Edremit Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Hakkı SEMERCİ, Edremit Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Tarkan Denizer, Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu'ndan, Edremit İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden ve Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu'ndan birer görevlinin katılımları ile Edremit Ticaret Odası meclis salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Söz konusu toplantıda Odamızın coğrafi işaret danışmanı Huriye Özener, coğrafi işaretli ürünlerin denetimleri, Amblem kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar ile birlikte ürünlerin tescil edildiği ibare ile kullanımının önemini, AB Komisyonuna tescil talepli başvurusu 12.04.2018 tarihinde yapılan ve PDO-TR-02398 referans numarası ile kayıtlarda yerini alan “Edremit Körfezi Yeşil Çizik Zeytini”nin başvuru sürecinden bugüne kadar olan çalışmalar hakkında  katılımcılar bilgilendirildi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans