ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

“Kimseyle atışmaya zamanımız yok”

HABER: ÖNDER BALIKÇI

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan:

“İnsan ve hizmet odaklı bir siyaset anlayışını benimsiyoruz”



Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, basın açıklaması yaptı. Doğan, açıklamasında, gündemde yer alan bazı konuları değerlendirerek, “İnsan ve hizmet odaklı bir siyaset anlayışını benimsiyoruz” dedi.

Kimseyle karşılıklı atışmak için zamanları olmadığına işaret eden Doğan, şu düşünceleri yansıttı:

“Devletimiz, yaşanan pandemi nedeniyle gerekli yardımları eksiksiz şekilde vatandaşlarımıza ulaştırsa da, ilçe teşkilatı olarak biz de hem kentimize yapılan projeleri takip ederek gerekli adımları atıyoruz, hem de sosyal sorumluluk projelerimiz ile ihtiyacı olan ailelere yerel esnafımızdan alışveriş yaparak katkı sağlıyoruz.”

YÜKSEK GERİLİM GÜÇ LABORATUVARI PROJESİNDE AKSAMA YOK

Doğan, bazı basın organlarında, “Yüksek Gerilim Güç Laboratuvarı” ile yer alan haberler ve yorumların gerçeği yansıtmadığına işaret ederek şunları aktardı:

“Bilindiği gibi, 2018 yılı sonunda TEDAŞ, Yüksek Gerilim ve Güç Laboratuvarı'nın yapılması için gerekli temel tasarım ihale dokümanları ve teknik idare şartnamelerinin hazırlanması için bir ihale gerçekleştirdi. Projenin zemin etütleri ve plan tadilatlarının tümü tamamlandı. Ayrıca tüm tasarım detayları, teknik şartnameler, zemin etütleri ve plan tadilatları, Bandırma'da planlanan arazi esas alınarak yapıldı. Projemizin teknik detaylarının tamamlanmasının ardından, Bandırma'da planlanan bölgeye temeli atılacak ve belirtilen sürede tamamlanacaktır” dedi.

KÜLTÜR MERKEZİ ZAMANINDA BİTECEK

Doğan, Paşakent Mahallesi'ndeki kültür merkezi inşaatının da planlanan tarihte tamamlanacağının altını çizerek, şu bilgiyi verdi:

“Kültür merkezi inşaatımızda en küçük bir gecikme söz konusu değil. İçinde bulunduğumuz 2021 yılı içinde planlandığı gibi tamamlanacak olup, 2022 yılının ilk çeyreğinde halkımızın kullanımına açılması düşünülmektedir. Bütçe veya hak edişlerle ilgili hiçbir problem yok. Taşeron firma, çalışmalarını sürdürüyor. İnşaatın 2021 yılı bütçesi tamamıyla onaylanmış ve taşeron firmanın hak edişlerine göre kullanımına sunulmuştur. Ancak pandemiyle ilgili firma personelinden bazılarının Covid-19'a yakalanması ve ardından bölgemizde, eksi derecelere düşen soğuk havalar nedeniyle inşaata kısa bir süre ara vermek zorunda kalınmıştır. Ardından, hava sıcaklığının yükselmesi ve hastalanan ustaların iyileşmesi ile birlikte inşaat tüm hızıyla sürmektedir.”

BOR KARBÜR TESİS İNŞAATI SÜRÜYOR

AK Parti Bandırma İle Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma'daki Bor Karbür Tesisi'nin yapımının da sürdüğüne dikkati çekerek, “Eti Maden Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak hükümetimizin yatırım programları arasında yer alan Bor Karbür Tesisi'nin yapımı da planlandığı gibi hız kesmeden sürüyor. Geçtiğimiz yıl temelleri atılan ve dünyadaki bor karbür üretiminin yüzde 8'ini karşılayacak olan tesis, 2021 yılı içinde tamamlanarak açılıp, bölgemizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sunacaktır” dedi.

DAL-ÇIK HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Dal-Çık çalışmaları hakkında da bilgi veren Doğan, şunları söyledi:

“6. Ana Jet Üssü önünde yaşanan trafik sıkışıklığına çözüm üretmek için yapılan dal-çık projemiz tamamlanarak, geçtiğimiz ay halkımızın kullanımına açıldı. Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz, peyzaj çalışmalarını kısa süre içinde tamamlayarak kavşağımız, Bandırma'ya yakışan bir görüntüye kavuşacaktır. Ayrıca Liman AVM kavşağında yapımı süren üst geçit projemiz de hızla sürüyor. İçinde bulunduğumuz 2021 yılının ilk yarısında projemizi tamamlayarak halkımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz.” (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans