ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

GÜNMARSİFED BAŞKANI ÇELİK, KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR İLE ÇEVRİMİÇİ GÖRÜŞTÜ

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı İsa Tamer ÇELİK; TÜRKONFED tarafından gerçekleştirilen ve Federasyon Başkanlarının katılım sağladığı çevrim içi toplantıda çeşitli konuları görüşmek üzere KKTC Cumhurbaşkanı Ersin TATAR'ı ağırladı.TÜRKONFED Yönetim Kurulu, GÜNMARSİFED Başkanı, Federasyon Başkanları ve TÜRKONFED International üyelerinin katılımıyla Ortak Akıl Platformu, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı ağırladı. Kıbrıs konusunda güncel gelişmelerin paylaşıldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirildi. İşbirliği fırsatları ele alındı.

Çevrimiçi yapılan toplantıda KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar katılımcılara Kıbrıs konusunda yaşanan son gelişmeler hakkında geniş bilgiler verdi. Ticari ve ekonomik konular ele alındı. TÜRKONFED çatısı altında yer alan ulusal federasyonlar ve uluslararası yapılanmalar Cumhurbaşkanına çeşitli ekonomik ve ticari konuları aktardılar.

GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer ÇELİK Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a Güney Marmara Ekonomik yapısı, ticareti, tarım hakkında bilgiler vererek, reel sektör girişimciliğini ve Bölgede mevcut karşılık iş fırsatları hakkında bilgiler verdi. Başkan Çelik sözlerinin son bölümünde Güney Marmara Firmalarına özel önem vermelerini talep ederken, bölge açısından büyük öneme sahip başta tarım olmak üzere bazı sektörler ile ilgili ikili ilişki bilgilerini ve işbirliğini arttırmak adına yapılabilecek çalışmalar hakkındaki görüş ve araştırmaları talep etti. Başkan Çelik her türlü konuda Güney Marmara özel sektörü olarak KKTC ile işbirliğine ve desteğe açık olduklarını söyledi. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans