ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BURHANİYE BELEDİYESİ'NDEN SERVİS VE MİNÜBÜS ŞOFÖRLERİNE JEST

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'la birlikte minibüsçü esnafına 200 TL'lik alışveriş kartı desteğinde bulundu.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın da işbirliğinde Burhaniye'de faaliyet gösteren Sahil Birlik, Ege Körfez Minibüsçüler Kooperatifleri ve BURSER Servisçiler kooperatiflerinde çalışan 100 şoföre içinde 200 TL olan alışveriş kartı hediye etti.

Başkanlık makamında kooperatif yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Deveciler, Pandemi döneminde şoför esnafının yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiklerini ifade ederek, bununla ilgili şoför esnafına alışveriş kartlarıyla destek olacaklarını ifade etti.

Kooperatif yöneticilerine, içerisinde şoförler için 200 liralık limit olan kartları teslim eden Başkan Deveciler, Virüsten dolayı şoförlerin iş olanaklarında yaşanan sorunları yakından bildiklerini söyleyerek “Pandemi döneminin en sıkıntılı yaşandığı zamanlarda Türkiye'ye örnek olan projemizle, esnafımıza geri ödemesiz Bin TL'lik yardım yapmanın gururunu yaşadık. Şimdi de şoför esnafımızın yanında olduğumuzu bir kere daha göstermiş olduk” dedi.

Sahil Birlik, Ege Körfez ve BURSER kooperatiflerinin yöneticileri ise yapılan bu destekten dolayı Belediye Başkanlarına teşekkür ettiler.
(www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans