ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BAŞKAN FEHMİ ERDEM'DEN AŞI OLMAYA DAVET

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem son günlerde vaka sayılarının arttığını ve aşı olmadan bu salgından kurtulamayacağını ifade etti. Erdem ayrıca Karadeniz'de yaşanan sel felaketi nedeniyle hayatı olumsuz yönde etkilenen vatandaşlara yardım etmeye çağırdı. 

Balıkesir'de 48 bin esnafın temsilcisi olarak son günlerde yaşanan sel felaketi ve koronavirüs vakalarının artması nedeniyle açıklama yapan Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı (BESOB) Fehmi Erdem “Biz ülke olarak birlik içinde olduğumuzda atlatamayacağımız sorun yok” dedi.

SAĞLIK HER ŞEYİN BAŞI

Pandemide yapılan kısıtlamalardan en çok küçük esnafın etkilendiğini, evine ekmek götürecek olan esnafın ekmek teknesinin kapanarak zor günler geçirdiğini hatırlatan Başkan Fehmi Erdem “Dünyayı etkisi altına almış olan bir salgın var, genç yaş ölümleri artmaya başladı. Aşı olmadan bu salgından kurtulmak mümkün değil. Herkesi aşı olmaya davet ediyoruz. Balıkesir aşı oranında % 82'lerde. Eğer bir daha kapanma ve kısıtlama olursa bizim esnaf camiası olarak böylesi bir durumu atlatmamız zor olur. Hizmet sektöründeki esnaflarımız başta olmak üzere tüm esnaflarımızı mutlaka aşılarını yaptırmaya davet ediyorum. Balıkesir'de bir daha kapanma olmaması için aşılarımızı yapmalıyız, çevremize de yaptırmalıyız” diye konuştu.

YARDIMA DESTEK  OLMAYA DAVET ETTİ

Ülkemiz genelinde meydana gelen sel ve yangın felaketleri nedeniyle genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesi ve yaraların en hızlı şekilde sarılmasına katkıda bulunmak üzere başlatılan kampanyaya destek olmaya davet eden Başkan Fehmi Erdem “Bölüşürsek tok, bölünürsek yok oluruz” dedi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans