ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BEST'DEN AŞI OLANLARA ALTIN HEDİYE

Covid 19 Korunma tedbirleri kapsamında hastalığın ilk ortaya çıktığı 2020 yılından bu yana yaptığı uygulamalarla  sektörüne ve Türkiye'de örnek olan, Balıkesir'in ilk TSE Güvenli üretim belgesini alan BEST A.Ş,  tüm dünyanın üzerinde durduğu aşılama oranlarında da Türkiye'nin çok önünde seyrediyor.

Aşılama oranlarını artırmak gayesiyle aşı olan çalışanlarına altın dağıtan BEST A.Ş. ilk çekilişini çalışanlarla beraber Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yırcalı , Genel Müdür Tunç Tezel ve yönetim kadrosunun hazır olduğu bir törenle gerçekleştirdi.

 

Toplamda 1 kişiye 2,5 luk altın, 10 kişiye 1 tam altın, 75 kişiye de yarım altın dağıtılan törende konuşan Genel Müdür Tunç Tezel , Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen bu kampanyanın yapılmasında  verdiği destekler için BEST A.Ş Yönetim Kurulu'na teşekkür etti. Kuruluş olarak üretimi arttırmanın yanında, hatta daha önemli olarak çalışanların ve ailelerinin sağlığı için her tedbiri almak hedefinden ayrılmadıklarının altını çizdi.

 Ayrıca, ödül dağıtım törenin de  konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yırcalı, Türkiye genelindeki %52'nin yanında BEST'de oranın %85 olduğunu ifade ederek hedefin %95 olduğunu söyledi ve bütün arkadaşlarını aşı olmaya davet etti.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans