ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP ALTIEYLÜL MUHTARLARLA BULUŞTU

Altıeylül ilçesinde “HEDEF İKTİDAR” diyerek  merkezde ve  kırsalda çalışmalarını sürdüren CHP Altıeylül İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Hakan Şehirli'nin öncülüğünde örnek bir çalışmaya imza atarak ilçe muhtarlarını kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltıya muhtarların yanı sıra, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı  ile il yöneticileri, CHP Altıeylül İlçe yöneticileri ve Altıeylül Belediyesi CHP Meclis Üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Hakan Şehirli katılanlara hoş geldiniz diyerek, açılış konuşmasında yaptıkları çalışmalar hakkında  bilgilendirmelerde bulundu. Bu çalışmaların temel amacının birlik beraberlik içinde ilçenin sorunlarına çare bulmak ve Altıeylül'ü “Derman Belediyeciliği” ile tanıştırmak ve uygulamak olduğunu belirtti.



CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin yaptığı konuşmanın ardından muhtarların sorularını cevaplandırdı.  Katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı ise yaptığı konuşmada Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BASKİ Genel Müdürlüğü tarafından alınan bir kararla yapılan su zamları ve bununla ilgili Balıkesir İdare Mahkemesine açtıkları Yürütmeyi Durdurma davası hakkında bilgi verdi. Kendisine yöneltilen soruları cevaplandırmasının ardından, kahvaltıyı düzenleyen Altıeylül ilçe Yönetimine, Meclis Üyelerine ve katılımlarından dolayı da muhtarlara teşekkür etti.



Toplantının son bölümünde Altıeylül Belediyesi CHP meclis üyeleri Aytuğ Yarmaz, Burcu Özer, Taylan Benli, Fatih Barlin, Ayla Kaymaz, Bürhanettin Ağabeyoğlu ve Ayhan Öztürk görevli oldukları komisyonlarla ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundular.

Altıeylül ilçesindeki Merkez ve Kırsal mahallelerimizin sorunlarının dile getirildiği toplantı samimi bir ortamda  geçen kahvaltı Hakan Şehirli'nin katılımcılara teşekkür konuşmasıyla sona erdi. (www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans