ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KAMU, İŞ VE MUHASEBE CAMİASI EKONOMİYİ TARTIŞTI

Balıkesir SMMM Odası ev sahipliğinde; Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı, SGK İl Müdürlüğü, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir SMMM Odası ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Temsilcilerinin katılımıyla “Kayıt Dışı Ekonomi ile Mücadele Özel Oturumu” gerçekleştirildi. 


Açılış konuşmasını Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Ayhan YAMAN ve Balıkesir SMMM Odası Başkanı Ertuğ ASLAN'ın yaptığı panelin moderatörlüğünü ise Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi  Doç.Dr.A.Zafer YALÇIN yaptı. Toplantıya panelist olarak   SMMM Metin YALÇIN-TÜRMOB Denetleme Kurul Üyesi, Ali GÜNDOĞDU - Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Müdürü, Adem KOCABAŞ - Balıkesir SGK Sosyal Güvenlik Denetmeni,YMM Şahkan SALTIK -  Balıkesir Ticaret Odası Meclis Üyesi, M.Engin AKYÜZ -  Balıkesir Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Hamdi ERGÜN -  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Danışmanı katıldı.

Kayıt dışı ekonomiyle mücadelede, kamu, işveren ve muhasebe camiası açısından  nelerin yapılabileceği hakkında görüşlerin bildirildiği panel plaket takdimi ardından sona erdi. (www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans