ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

“MALTA DERESİ PROJESİ BANDIRMA'YA ÇOK YAKIŞACAK”

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Malta Deresi projesi, Bandırma'ya çok yakışacak” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç İşleri A.Ş.'nin de katkısıyla projenin tamamlandığını belirten Tosun, şunları söyledi:

“Bu bölge 98 bin metre karelik bir alan. Yani 100 dönüm civarında. Önümüzdeki günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ekibi Bandırma'ya gelerek statik güç hesapları ve diğer konularda sunum yapacak. Daha sonra ihaleye çıkacağız. Proje kapsamında bölgede kafeteryalar, göletler, bisiklet parkuru, yürüyüş yolları, spor alanları, çocuk parkları, amfitiyatro ve diğer birimlerden oluşan yerler olacak. Projenin yapımının mart veya nisan ayında başlatılacağını ve en geç bir yıl içinde tamamlanacağını düşünüyorum.”

Malta Deresi projesinin dolardaki yükselme öncesinde yaptıkları maliyet hesaplarına göre 18-20 milyon liraya tamamlanacağını tahmin ettiklerini belirten Başkan Tosun, “Ancak dolardaki yükseliş ve dalgalanmalara paralel olarak bu maliyet 40 milyon lirayı bulabilir” diye konuştu.


TATLISU'YA BUTİK OTEL

Erdek'e bağlı Tatlısu Mahallesi'nde hizmete soktukları engelliler ve engelli aileleri için yaz kampı ve piknik alanı projesinden sonra bu kampın yanında üç katlı, 23 odadan oluşan bir butik otelin temelini de atacaklarını açıklayan Tosun, “Bu bölgeyi en iyi şekilde turizme kazandıracağız” dedi.

BANDIRMASPOR BİZE GURUR VERİYOR

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Bandırmaspor'un başarılarıyla gurur duyduğunu vurgulayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, şu değerlendirmede bulundu:

“Tabii ki, bu başarıda öncelikle Onur Göçmez'in başkanlığındaki Bandırmaspor yönetim kurulu olmak üzere teknik heyet, futbolcular ve taraftarların rolü çok büyük. Biz de, belediye olarak manevi desteğimizin yanı sıra Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı aracılığıyla maddi destek sağlamaya çalışıyoruz. Bandırmaspor'un maçlarını izlerken büyük heyecan duyuyorum. Bu başarının mimarı olarak düşündüğüm Onur Göçmez'e özellikle teşekkür ediyorum. Büyük bir özveriyle, hedefler koyarak ve çok severek görevini yerine getiriyor. Bize de kendisine teşekkür etmek düşüyor.” (ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans