ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SEÇİM ÖNCESİ VERİLEN SÖZLER NE ZAMAN TUTULACAK?

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, iktidarın Balıkesir’e söz verdiği yatırımları unuttuğunu söyledi.

Ahmet Akın, “Seçim öncesi verilen yatırım sözleri hep unutuldu. Doğal olarak Balıkesirli hemşehrilerim soruyor: Verilen sözler ne zaman tutulacak? İktidarın ne yazık ki öncelikleri farklı. Ne millet ne de Balıkesir! Varsa yoksa rant ve rantla beslenenler” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP’nin Manyas ve Marmara ilçesi kongrelerine katıldığı hafta sonunda partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gönen’de de esnaf ziyaretinde bulunan Ahmet Akın’ın gündeminde iktidarın Balıkesir’e verdiği sözler vardı. “İktidar Balıkesir’i unuttu” diyen Ahmet Akın, seçim öncesi vatandaşın kapısını çalan iktidar temsilcilerinin artık vatandaşın yakınından bile geçmediğini ifade etti. Ahmet Akın, “Çarşı pazarda dolaşıyorum. Vatandaş iktidar temsilcilerini seçimden sonra göremediğini anlatıyor. ‘Derdimizi bir tek size anlatabiliyoruz, sorunlarımızı bir tek siz dinliyorsunuz. Kapımızı çalan bir iktidar vekili nedense yok. Ne sözler verildi tutan olmadı’ diye yakınıyorlar. Halka dokunmayan bir iktidardan verdiği sözleri tutmasını beklemek mümkün mü” diye konuştu.

CHP’li Akın iktidarın önceliğinin millet ya da millet için verilen sözler olmadığını ifade ederek şunları söyledi:

“Kasa boş! Ama rantçıların kasaları doluyor ve milletin paraları ile doluyor. Üreten insanlarımız alın terinin karşılığını alamadığı için üretmekten vazgeçiyor. Esnaf siftah yapmadan dükkanı kapatıyor, elektrik faturasını, dükkan kirasını ödeyemeyince esnaflıktan vazgeçiyor. Üreten insanlarımız günü bile kurtaramaz oldu. Hep zarar hep zarar!”

Ahmet Akın, İktidarın Balıkesir’e verdiği her sözü adım adım takip ettiklerini belirterek, tutulmayan sözleri millet adına takip etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans