ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TDP İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ EKİBİYLE DEVA PARTİSİNE GEÇTİ

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Değişim Partisinden istifa eden İl Başkanı Erkan Akman, İl Teşkilat Başkanı Emre Baydar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teşkilat mensupları ile DEVA Partisi saflarına katıldılar.Erkan Akman'a rozetini DEVA Partisi İl Başkanı Kemal Aydemir takarken, Emre Baydar'a ise rozetini DEVA Partisi İl Teşkilat Başkanı Soner Avcı Taktı.


Gerçekleşen Rozet töreni sonrası konuşan Erkan Akman duygularını şu şekilde ifade etti:

‘' Bugün burada olmaktan, DEVA Partisi çatısı altında bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Memleketimize hizmet noktasında, duruşunu ve politikalarını çok beğendiğim Genel Başkanımız Ali Babacan ve çok kıymetli büyüğüm İl Başkanımız Kemal Aydemir ile yan yana siyaset yapacak olmaktan dolayı son derece heyecanlıyım. Balıkesir'imize ve memleketimize çok güzel hizmetler yapacağımıza dair en ufak bir kaygım bulunmamaktadır. Rabbim utandırmasın. Bizi son derece samimi olarak karşılayan ve aralarına kabul eden Başta İl Başkanımız Kemal Aydemir ve İl Teşkilat Başkanımız Soner Avcı olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza sonsuz şükranlarımı sunmak istiyorum. Hep beraber başaracağız.''

Konu hakkında görüşlerini dile getiren İl Başkanı Kemal Aydemir ise şu ifadelere yer verdi:

‘' Değerli kardeşim Erkan Akman'ın nezaketi, hoş görüsü ve vefakarlığını zaten çok iyi tahayyül ediyorduk. Bugün de çok ulvi bir durum için bir araya geldik. Sağ olsun kendisi ve Teşkilat mensubu arkadaşlarıyla birlikte DEVA Partimiz saflarına katıldılar. Kendilerine ailemize hoş geldiniz demek istiyorum. Bu tip transferleri önümüzdeki dönemde sıklıkla göreceğiz. DEVA Partisi Türkiye'nin her yöresinde büyüyerek hizmet yarışında en önde olmaya DEVAm edecek. Genel Başkanımız Ali Babacan ve arkadaşları bu ülkeyi layık olduğu yere taşıyacak kudrette ve kapasitededir. Liyakatli kadroları ile DEVA Partisi özlediğimiz o güzel günleri tekrar yaşatacaktır. Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. DEVA Türkiye'dir.'' (www.yenihabergazetesi.net)


 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans