ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP’DEN KÜLTÜR MERKEZİ TEPKİSİ!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç ve yöneticiler, Paşakent Mahallesi'nde yıllardır tamamlanamayan Kültür Sitesi önünde basın açıklaması yaptılar.

Paşakent Mahallesi Muhtarı Nurten Sarıaltın'ın da katıldığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“2001 yılında, dönemin Belediye Başkanı Halil Ünlü zamanında yapımına başlanan kültür merkezi projesi için tekrar bir aradayız. Üzülerek söylüyorum ki, buradaki projenin tamamlanması için yaptığımız basın açıklamalarının hesabını tutamaz olduk. 

Kentimize sosyal, kültürel, ekonomik anlamda katkı sağlayacak bu alan, aynı zamanda şehrimizin ikinci meydanı olacak, yeni ticaret alanlarının oluşmasına yarar sağlayacak, güzel etkinliklere, konserlere ev sahibi olacaktı ama birilerinin iş bilmezliği yüzünden ne yazık ki böylece bekliyor. 2001 yılında temeli atılan, 2016 yılında eski projesi iptal edilip, 2017 yılında yeni projesi ihaleye çıkılan projede gelinen son nokta bu gördüğünüz beton yığını.

Bu milletin paralarını beşli çeteye, yandaşlara aktarmaktan yatırımlara para kalmadı. Malum, Merkez Bankası'nın içini de boşalttılar. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde görülmemiş ekonomik krizi yarattınız, yatırımlar da yarım kaldı. Bazılarına hiç başlamadınız.

AKP yöneticilerine soruyorum. Ne olacak bu kültür merkezinin sonu?

AKP İlçe Başkanı Mehmet Doğan, sosyal medyadan yeni projelerin hayalini satıyor ama Bandırma'da bitmeyen, hatta başlamayan projelerden habersiz anlaşılan…

Bizler, tamamlanmayan projelerin takibini sürdüreceğiz. Ama sizler, bu seçim döneminde Bandırmalı hemşerilerimizden hangi yüzle oy isteyeceksiniz anlamak gerçekten güç.

Gelelim AKP milletvekillerine. 

Politikanızı zaten saray üretiyor. Mecliste elinizi kaldırıp indirmekten başka bir göreviniz de bulunmuyor. Her kuruma kendinizden sayısız çalışan yerleştirmişsiniz. Kendilerine bir telefon kadar yakınsınız ancak icraat noktasında çok zayıfsınız. Bandırma'nın yolunu unuttunuz. Sizlerin, milletin derdini dinlemekten, çözüm bulmaktan başka göreviniz bulunmuyor ki, vatandaşların dertlerine, taleplerine ilgisizsiniz ve siz de anladınız ki, ilk seçimde gidicisiniz.

Biz Cumhuriyet Halk Partililer, yılan hikâyesine dönen projelerinizden, yanlış politikalarınızdan, liyakatsizliğinizden, kötü ekonomiden, kötü dış politikadan, ülkenin bitmek bilmeyen sorunlarından, en çok da tek adam rejiminden sıkıldık!

AKP'li yöneticiler de, milletimiz de hiç merak etmesin, ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, Bandırma'nın yarım kalan, başlanamayan tüm projelerini halkımızın desteğiyle tamamlayacağız.

Geliyor gelmekte olan!”

(ÖNDER BALIKÇI/ www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans