ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

AKOB BİLEŞENLERİNDEN DR.NECDET UÇAN'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Balıkesir Akademik Odalar Birliği, geçtiğimiz günlerde sözlü saldırıya uğrayan Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr.Necdet Uçan'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini sundular. ''Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan nezdinde tüm Tabiplerimizle, sağlık çalışanlarımızla ve Türk Tabipler Birliği ile omuz omuza olduğumuzu tüm kamuoyuna duyuruyoruz.'' dediler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan AKOB bileşenleri, ''saldırıyı yüksek sesle kınıyoruz'' dediler.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE TÜRK TABİPLER BİRLİĞİ İLE OMUZ OMUZAYIZ

''Ülkemizde son zamanlarda sıklıkla vuku bulan ve toplumumuzu derinden yaralayan sağlık çalışanlarına yapılan saldırılar ve tacizler hızını kesmeden devam etmektedir.  Ülkeyi yöneten siyasi iktidarın, nice zorluklarla yetişen sağlık çalışanları için sarfettiği akıl almaz cümlelere ve sonrasında hızını ve şiddetini arttırarak devam eden şiddet olaylarına üzülerek şahit oluyoruz. 

Bu çirkin saldırı ve taciz olaylarından birisi de, Balıkesir Tabip Odası Başkanımız ve aynı zamanda Balıkesir AKOB dönem sözcümüz Dr. Necdet Uçan'a, görev yaptığı Aile Sağlık Merkezinde yapılmıştır.  Bu saldırıyı, tüm AKOB bileşenleri olarak yüksek sesle kınıyoruz. 

Dr. Necdet Uçan'a geçmiş olsun diliyor ve bu zorba karanlığın karşısında, Sn. Necdet Uçan nezdinde tüm Tabiplerimizle, sağlık çalışanlarımızla ve Türk Tabipler Birliği ile omuz omuza olduğumuzu tüm kamuoyuna duyuruyoruz. Aydınlığı, ilimi ve fenni cehaletin karanlığına boğdurmayacağız.'' (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans