ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BTO seçimi için ortak liste
Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak el sıkıştı

10 Ekim 2002'de yapılacağı duyurulan Bandırma Ticaret Odası(BTO) genel kurulu için şimdilik iki başkan adayı olan Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak, ortak liste çıkarmak için anlaşmaya vardı.

Adem Yılmaz, şu bilgiyi verdi:

“Geçtiğimiz pazar günü, Bahadır Çolak ile bir araya gelerek, tek liste üzerinde anlaştık. Böylece de Bandırma için uzlaşmamızı önerenlerin de isteklerini yerine getirdik. Benim kişisel görüşüm şudur: Bir koltuk için hiçbir zaman kırıp dökmekten yana olmadım ve bundan sonra da olmam. Kaldı ki, bu kurum, Bandırma Ticaret Odası gibi Bandırma'ya en iyi hizmeti vermesi gereken bir sivil toplum kuruluşu ise hiçbir kişiyle kavgaya, tartışmaya girmem. Çünkü benim için en iyi hizmetin verilmesi gereken tek yer BANDIRMA PARTİSİ'dir. Aynı anlayışı, belediye başkanlığına seçilen Tolga Tosun için de gösterdim. Hiçbir beklentim olmaksızın inanarak, güvendiğimiz Tolga Tosun'un yanında yer aldım ve almayı sürdürüyorum. Ben, politikadan anlamam ve hiçbir konuda da politik davranmam. Ancak getirildiğim her görevi de en iyi şekilde başarmaya çalışırım.”

BAHADIR ÇOLAK DA ÖZVERİLİ DAVRANDI

Oda seçimlerinde yönetim kurulu ve meclis üyeleri için ortak aday liste çıkarılmasına Bahadır Çolak'ın da özverili ve duyarlı yaklaştığının altını çizen Yılmaz, şunları söyledi:

“Önemli olan Bandırma için kavgasız, çekişmesiz, barış ortamında hizmet vermektir. Eğer değerli Oda üyelerinin oylarıyla göreve gelirsek tek derdimiz, Bandırma için olacaktır. Çünkü Bandırma, en iyisini hak ediyor. İsterim ki, Oda seçimin bizim ortak listemiz dışından da aday liste çıksın ve Bandırma için çalışmaya talip olsun. Demokrasinin gereği budur.”

DÖNÜŞÜMLÜ BAŞKANLIKTA İLK İKİ YIL YILMAZ'IN

Adem Yılmaz, yaklaşık 2.600 üyeye sahip bulunan Oda'nın genel kurulunda listelerinin seçilmesi durumunda ilk 2 yıl başkanlığı kendisinin üstleneceğini, daha sonraki 2 yıl ise Bahadır Çolak'ın başkan olacağını açıkladı. Yılmaz, Oda meclis başkan adayını da Çolak ile birlikte belirlediklerini bildirdi.

Bandırma Ticaret Odası'nın 10 Ekim 2022'de yapacağı olağan genel kurul toplantısında seçilecek 40 kişilik meclis, kendi içinden 11 kişiyi yönetim kuruluna seçecek.

BASIN TOPLANTISI

Ticaret Odası seçimi için 12 Ekim 2022 Cuma günü, Adem Yılmaz ve Bahadır Çolak'ın ortak basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Toplantı, Noir Kafe”de, saat 15.00'te başlayacak. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans