ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TARİHİ BALIKESİR LİSESİ'NİN MÜZESİ YAPILACAK

Balıkesir Liseliler Derneği, Balıkesir'e müze kazandırmak için bir ilke imza attı. Karesi ilçesi Karaoğlan maallesinde bulunan evin restorasyon işlerini gerçekleştirecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı Esin Balıbek protokol yaptı.



Restorasyon sonrası tarihi lisenin geçmişini yansıtacak olan bina Balıkesir Lisesi Müzesi ve Balıkesir Liseliler Derneği Bürosu olarak hizmete açılacak. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan dernek başkanı Esin Balıbek, şunları belirtti.

''Balıkesir Liseliler Derneği yönetimi olarak, yapımına ilişkin uzun süredir yoğun çaba gösterdiğimiz Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde bulunan evimizin restorasyon işlerini gerçekleştirecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz ile protokol yaptık.

Restorasyon işleri bitiminden sonra binamız BALIKESİR LİSESİ MÜZESİ ve BALIKESİR LİSELİLER DERNEĞİ BÜROSU olarak kullanıma açılacaktır.

En kısa zamanda binamızın açılışını yapmak ve Balıkesirimize kazandırmak üzere; lisemiz mezunlarına, eğitimcilerine, öğrencilerine, velilerine ve Balıkesirli hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun diyoruz.'' (www.yenihabergazetesi.net)




 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans