ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ERDEK’TE YAŞAYAN DEMİRHAN, BEDENİNİ BAĞIŞLADI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'ne bağlı Tıp Fakültesi'ne üçüncü kez beden bağışı yapıldı.

Erdek'te yaşayan 69 yaşındaki Fehmi Demirhan ve yaşamını Bandırma'da sürdüren 43 yaşındaki Ahmet Yurtkök, bedenlerini Tıp Fakültesi'ne bağışladılar. Demirhan ve Yurtkök'ün bedenleri, vefatlarından sonra tıp fakültesi öğrencileri tarafından kadavra olarak kullanılacak. 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde, beden bağışı dolayısıyla bir tören düzenlendi. Buradaki toplantıda, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nureddin Cengiz, Fehmi Demirhan'a teşekkür belgesi ve kimlik verirken, diğer bağışçı Ahmet Yurtkök ise bir işyerinde çalıştığı için gelemedi.

Fehmi Demirhan, bedenini bağışlama nedenini şöyle açıkladı:

“Bandırma'da, Etibank'a ait bor ve asit fabrikasında işçi olarak çalıştığım dönemde geçirdiğim iki iş kazasında ölümden dönmüştüm. Beni doktorlar kurtarmıştı. Bedenimi bağışlayarak, doktorlara ve tıbba manevi borcumu ödemek istedim.”

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nureddin Cengiz, kısa süre içinde üçüncü kez beden bağışı almalarının öneminin altını çizerek, “Ülkemiz, beden bağışı konusunda çok yetersiz. Tıp Fakültemize üçüncü beden bağışından mutluluk duyuyorum ve bağışta bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

DEMİRHAN'IN ERDEK'E KATKISI

Etibank Bandırma Bor ve Asit Fabrikası'ndan emekli olduktan sonra Erdek'e yerleşen Fehmi Demirhan, yıllardır Erdek'teki çeşitli okullara ücretsiz katkılarıyla takdir topluyor. Okulların çeşitli bölümlerinin bakım ve onarımlarını gerçekleştirmesi dolayısıyla Demirhan'a bugüne dek 12 plaket verildi.

(ÖNDER BALIKÇI/ www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans