ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA'DAN CHP'YE NEZAKET ZİYARETİ

Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, il ve ilçe teşkilat mensupları ile, CHP İl Başkanı olan Erden Köybaşı ve ekibini ziyaret etti. Ziyarette, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Ergül, Ömer Genç, Şener Şeker, Gürhan Kayabey, Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirözer, Karesi İlçe Başkan yardımcıları Onur Gül, Elif Çalışkan, Altıeylül İlçe Başkan Yardımcıları Nuran Yavaş ve Adnan İnal hazır bulundu.

CHP İl Başkanı Erden Köybaşı ve ekibine başarılar dileyen DEVA Heyeti, seçim takvimi, 6'lı masa dahilinde gerçekleştirilecek seçim ittifakı ve seçim güvenliği konusunda görüş alışverişinde bulundular. 


Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aydemir şu ifadeleri kullandı:

Vatandaşın aleyhine işleyen bütün sistemleri kökten kaldıracağız

Ülkenin topyekûn kalkınması önündeki bütün engelleri kaldıracağız. Evvela mutlak adaleti tesis edeceğiz. Hukuk ve adaleti olması gerektiği gibi hür ve bağımsız hale getirdiğiniz anda her şey düzelmeye başlayacak. Bu zincirleme olarak bütün sektörlere etki edecek. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Enflasyonla sözle değil akılcı politikalar uygulayarak mücadele edeceğiz

Bir kere şunu çok rahat söyleyebilirim ki, seçim normal şartlar altında haziranda gerçekleşti ve DEVA Partisi iktidara geldi. 6 ay sonra yani 2024 başı itibariyle bu kriz ortamını tamamen ortadan kaldırmış olacağız. En geç 2 yıl içerisinde de enflasyonu tek haneli rakamlara indireceğiz. Bu ne demek biliyor musunuz? Vatandaşlarımız DEVA iktidar olduğu andan itibaren korkulu rüya görmeyecek demek. Markete her gittiğinde fiyatların yukarı doğru yönelimi artık rafa kalkacak demek. Pazara gittiğinde Pazar çantasını artık doldurabilecek demek, faturalarında gözle görülür bir düşüş yaşayacak demek. Gelir dağılımında yaşanan adaletsizliğin kademeli olarak ortadan kalkacak olması demek. Kısaca vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak demek. İşte biz bunu başaracağız. Dersimizi çok iyi çalıştık kimse merak etmesin.

Eğitim sistemini kökten kalıcı olarak değiştireceğiz

Yavrularımızın 10 yıllarını çalan bu ucube eğitim sistemini bir kere tarihin tozlu raflarına göndereceğiz. Bizim eğitim anlayışımızda, eğitim sistemini, okul dışı faaliyetleri de içine alacak şekilde, 3 yaşında başlayan ve HAYAT BOYU süren bir eğitim süreci var. Bu şu demek aslında. HER YER OKUL, HER YAŞTA EĞİTİM. Yozlaşan eğitim ve öğretim neticesinde deforme olan bütün argümanları ortadan kaldırarak, tüm öğrencilerimize, toplumumuzun değerlerini kazandırarak toplumun barışçıl düzenini inşa edeceğiz. Kısacası çağdaş bir eğitim öğretim felsefesini tesis edeceğiz. Süper güç olma yolunda EĞİTİM ve ÖĞRETİM DEVA Partisi'nin olmazsa olmaz mihenk taşıdır.

Özlem duyduğumuz, vatandaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan temel yaşam hakkını kazanacağı DEVA iktidarında herkes eşit herkes özgür olacak. Bu bile 20 yıldır çok özlediğimiz bir HAK değil mi zaten? Vatandaşlarımız DEVA Partisi kadrolarına güvensinler. Biz işimizi çok iyi biliyoruz. Şimdi muhalefetteyiz ama çok kısa bir zaman içerisinde iktidar olacak ve ülkemizi de Dünyada sözü geçen ülkeler statüsüne sokacağız. Bunun için fazla zaman kalmadı. Azıcık daha sabır. DEVA ile Balıkesir Kazanacak, DEVA ile TÜRKİYE kazanacak!''


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans