ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

EĞİTİM SEN VE KESK, KENDİ BİNASINDA

HABER: C.SAFFET YILMAZ Balıkesir’de şubesi bulunan Kamu Sendikaları konfedarasyonu KESK’e bağlı Eğitim Sen kendisine ait yeni binasına taşınırken aynı binada KESK’e bağlı diğer kamu sendikaları da burada hizmet vermeyi sürdürecekler.

Kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı kokteylli açılış törenine;bazı siyasi parti yönetici ve temsilcileri ile meslek odaları ve diğer sendika temsilcileri de katılım sağlayarak hayırlı olsun mesajlarını ilettiler.Bundan böyle Eski Kuyumcular Mh. Mekik Sokak No:14’te bulunan Serdar Apartmanı’nın 4.kadındaki 8 Nolu dairede hizmetlerini sürdürecek olan KESK’e bağlı kamu sendikalarına biz de Yeni Haber ailesi olarak çalışmalarında ve emek mücadelelerinde başarılar diliyoruz

Açılışta konuşan Egitim Sen Şube başkanı Abdurrahman Bulut TÖS,TÖB-DER,EĞİT-DER,EĞİTİM-İŞ ve EĞİT-SEN’den biriktirdikleri deneyimlerle  EĞİTİM SEN çatısı altında bu güne geldiklerinne dikkat çekti.Bulut,ülkede eksikliklerine karşın hala ezilenler açısından umut olan bir örgüt konumunda kalmayı başardıklarına dikkat çeken Abdurrahman Bulut,Bin Beşyüz kadar arkadaşlarının  hukuksuz bir şekilde KHK’larla meslekten ihraç edildiğine de vurgu yaparken sözlerini şöyle sürdürdü.

“Hepinizin bildiği gibi yüzlerce arkadaşımız işyerinden edilerek sürgün yaşamıştır, onlarca yoldaşımız görev başında katliama uğradı. En son 10 Ekim 2015’de Ankara Gar Katliamı’nda barış isteyen 103 arkadaşımızı yitirdik. onlarca arkadaşımız 29 Aralık’ta ‘çocuklar ölmesin’ dedikleri için soruşturma geçirip, ceza aldı. Eğitim-Sen olarak, Eğitim-Sen dostları ile bu mücadeleyi büyütmekten yanayız. Eğitim-Sen’in tek başına bu ülkedeki hukuksuzluğu, tek adam diktatörlüğüne karşı verilen mücadeleyi sürdürmesi mümkün değildir. Bu ancak el ele kol kola mücadele edersek olacaktır”

Abdurrahman Bulut konuşmasının sonunda açılış törenine katılım sağlayan tüm konuklara teşekkür etti


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans