ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SAMİ SÖZAT TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 19. Dönem Balıkesir milletvekili Sami Sözat bugün son yolculuğuna uğurlandı.
67 yaşında hayata veda eden Sözat'ın cenazesi Zağnos Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından doğduğu köy Işıklar'da toprağa verildi.



Balıkesir siyasetinin önemli isimlerinden olan Sözat'ın cenaze töreni tüm partilerden milletvekillerini, il başkanlarını, belediye başkanlarını bir araya getirdi.
 
Cenazeye AK Parti milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey, CHP Milletvekili Ensar Aytekin, Demokrat Parti (DP) İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Balıkesir Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Susurlukun İYİ Partili Belediye Başkanı Nurettin Güney, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin, CHP İl Başkanı Erden Köybaşı, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük, Sözat ailesinin yakınları ve çok sayıda Balıkesirli katıldı.
Doğru Yol Partisi'nden (DYP) 1991 yılında Balıkesir milletvekili seçilen, TBMM'de Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı yapan ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Sami Sözat, uzun yıllar Balıkesir Ziraat Odası başkanlığı görevini de sürdürmüştü.

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans