ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

AYVALIK KURTULUŞ YARI MARATONA BÜYÜK İLGİ

Bu yıl Ayvalık'ta ilk kez düzenlenen Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu 8 farklı ülkeden 650 sporcunun katılımıyla sona erdi.

Balıkesir'in dünyaca ünlü turizm merkezi Ayvalık, turizm ve kültür organizasyonlarının yanı sıra dünyaca ünlü spor aktivitelerine de ev sahipliği yapıyor. Son dönemin en önemli spor organizasyonlarından olan "Ayvalık Kurtuluş Yarı Maratonu" yerli ve yabancı koşucuların katılımıyla düzenlendi.


Balıkesir Valiliği,Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Ayvalık Belediyesi ev sahipliğinde yapılan organizasyonda 21K yarı maratonun yanı sıra 10K ve 5K mesafelerinde de katılımcılar ter döktü. Ayrıca Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Paşalimanı Sosyal Tesislerinden başlayan 2 kilometrelik Halk Koşusu gerçekleştirildi.

Ayvalık'ta düzenlenen ilk yarı maraton yarışı olma özelliği taşıyan organizasyona, protokol, sporcular, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Ege'nin incisi Ayvalık ilçemizin spor ve turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için bu tür organizasyonların önemli olduğunu ifade eden B alıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, ulusal ve uluslararası yarışlara her zaman ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti. Yarışmanın düzenlenmesinde katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza ve büyük ilgi gösteren sporculara teşekkür ediyorum dedi.

Halk koşusunun tamamlanmasından ardından dereceye giren şampiyonlara ödülleri düzenlenen ödül töreni ile verildi.






Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans