ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR’İN GENÇ YAZARINDAN İMZA GÜNÜ

Türkiye'nin yakın tarihinde önemli yer tutan 12 Eylül dönemini anlattığı ilk kitabı 'Beni Hatırla' ile dikkatleri çeken Balıkesirli genç yazar Başar Yılmaz, kısa süre önce yayınlanan ikinci kitabı 'Kara kışın gün ışığı ' adlı kitabı ile 11 Kasım günü Balıkesir 'de okuyucuları ile buluştu.



Balıkesir/İnsancıl Kitabevi'nde 11 Kasım Cumartesi günü 15:00 İle 18:00 saatleri arasında gerçekleştirilen Söyleşinin diğer konukları Mustafa Okumuş ve Elvan Kaya Aksarıydı.



Başlangıçta yazarın imzalı kitabını edinmek isteyen konuklarla yapılan söyleşide Türk edebiyatının dünü,bu günü ve geleceği hakkında karşılıklı olarak gerçekleşen sohbetin ardından  yazar yılmaz ve Vacilando yayınevinin söyleşiye katılan diğer yazarlarının yapıtları hakkında açıklamalarda bulundular.
1981 Balıkesir doğumlu olan Başar Yılmaz, Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu yönetiminde eğitim gördü. İzmir'in Torbalı ilçesinde özel bir bankanın şube müdürü olarak görev yapan, evli ve bir çocuk babası Başar Yılmaz'ın ikinci kitabı olan Kara kışın gün ışığı adlı kitabında biri mansiyon alırken diğer  ikisi ise  birincilik ödülüne layık görülmüş.Sekiz öykünün yer aldığı “Kara Kışın Gün Işığı” adlı eser ordu evinin arka sokağındaki İNSANCIL Kitabevinde okurlarını bekliyor.

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans