ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SUSURLUK KADIN RİTİM GURUBU ÜRGÜP'TE GÖSTERİ YAPTI

Balıkesir İli Susurluk İlçesi Halk eğitimi Müdürlüğünce geçtiğimiz yıl oluşturulan "Kadın Ritim Gurubu başarılı gösterilerine ilçe dışında da devam ediyor. 

2023 Haziran ayında Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri Kapsamında muhteşem bir yıl sonu gösterisi gerçekleştiren Kadın Ritim Gurubu 9 Aralık Cuma Günü Balıkesir Büyük Şehir Belediyesinin kendilerine sağladığı imkanla, Susurluk Halkeğitimi Müdürü Mehmet Güngör ve Müdür Yardımcısı Güray Borak eşliğinde Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde ilçe Halkeğitim Müdürlüklerinin karşılıklı işbirliği çerçevesinde Ürgüp halkına mükemmel bir gösteri sundular. 

Halkeğitimi Müdürü Mehmet Güngör konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada " Ben öncelikle yaklaşık  bir yıldır bu konuda büyük emek vererek başarı gösteren, ülkenin uzak bir bölgesinde Susurluk kadınının neler yapabileceği konusunda üstün bir temsil örneği sergileyen Ritim Gurubumuzun tüm kursiyerlerine ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Bize bu imkanı sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel YILMAZ'a orada yaptığım sunumda da belirtmiştim, sizin aracılığınızla  bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Bunun yanında gurubun ilk öğreticisi Cemalettin Galitekin'e, oradaki gösteride bize yardımcı olan ritimcilerimiz Ersin Göçmen ve Selahattin Göçmen kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Ürgüp ilçe protokolü ile mevkidaşım  Halkeğitimi Müdürüne de en içten duygularımla teşekkür ediyorum. Müdürlüğümüz bünyesinde Kadın Ritim Gurubumuz  çalışmalarına  devam ediyor,  ileriki dönemlerde benzer gösterileri imkan oluşması halinde farklı il ve ilçelerde de sergilemeyi  amaçlıyoruz " dedi 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans