ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KARESİ’DE YÜZLER BAŞKAN ORKAN’LA GÜLÜYOR

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla rutin olarak bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ziyaret ettiği yerlerde samimiyeti ile gönülleri alırken, güler yüzle karşılanıp uğurlanıyor.

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Göreve geldiği 2019 yılından bu yana rutin olarak vatandaşlarla bir araya gelen, onların istek ve sorunlarına çözümler üreten Başkan Orkan, ziyaretlerine devam ediyor. Mahallelilerin taleplerini dinleyerek sohbet eden Başkan Orkan, Karesi'nin yönetiminde ilçe sakinlerinin söz sahibi olması noktasında bu tür ziyaretleri önemsediklerini ifade etti. Başkan Orkan, ziyarette bulunduğu her yerde vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanıyor. Aile üyesi gibi ağırlanan Orkan'a vatandaşlardan yeni dönem içinde destek sözleri veriliyor.

VATANDAŞLARIMIZIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ

Ziyaretlerde muhtarlardan sokaktaki vatandaşlara, hanımlardan gençlere ve çocuklara kadar her kesimden vatandaşla görüşme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Orkan, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kapımız her bir vatandaşımıza açık oldu. Ancak bunu asla yeterli görmedik. Bize ulaşamayan vatandaşlarımıza biz ulaşıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, önceliklerini öğreniyor, sorunları yerinde tespit ediyor, çözüm yollarını onlarla yaptığımız fikir alış verişleriyle değerlendiriyoruz. Bu ziyaretleri, taleplerin ve devam eden çalışmaların yerinde tespiti, yeni başlayacak çalışmaların fizibilitesi ve planlaması ile vatandaşlarımızla istişareler bakımından oldukça fazla önemsiyoruz. Kapımız vatandaşlarımıza bundan sonra da her zaman açık olacak. Diğer taraftan da bu mahalle ziyaretlerimizde devam edecek” diye konuştu.

KÜÇÜK SANAYİ VE MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM

Başkan Orkan, Küçük Sanayi ve mahalle ziyaretlerini de sürdürmeye devam ediyor. Karesililerin iki dönemdir ‘Gerçek Belediyecilik' anlayışıyla yönetildiğini söyleyen Başkan Orkan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte Balıkesir ve Karesi'ye hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Orkan'a ziyaretlerinde AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem, başkan yardımcıları, Cumhur İttifakının meclis üyeleri ve meclis üye adayları eşlik ediyor. Mahalle ve ev ziyaretlerinde ise Başkan Orkan'ın eşi Pelin Orkan'da Başkan'ı yalnız bırakmıyor.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans