ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Aytekin Durmaz Büyükşehir Belediyesi’nde!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde daire başkanlıklarında değişim devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda da değişim yaşandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Gneçlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Yahya Akduman'ın yerine, Balıkesir Üniversitesi'nde Spor Şube Müdürlüğü yapan, eski Süper Lig hakemlerinden Aytekin Durmaz'ı atadı.

Daire başkanlıkları konusunda ince eleyip sık dokuyan Başkan Ahmet Akın, bir süredir Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı için Aytekin Durmaz ismi üzerinde duruyordu. Gerekli bürokratik işlemlerin halledilmesinin ardından Aytekin Durmaz'ın daire başkanlığı ataması gerçekleştirildi.

Merkez Hakem Kurulu Üyesi, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkan Yardımcılığı ve Balıkesir Şubesi Başkanlığı gibi önemli pozisyonlarda bulunan Aytekin Durmaz, 1992 yılında başlayan hakemlik kariyerini 2012-2013 Sezonu sonunda noktaladı. Halen Süper Lig Gözlemcisi ve TFF Eğitimcisi olarak Türk futboluna hizmet etmeye devam ediyor.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans