ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Balıkesirspor’da Abdullah Bekki Dönemi

Bu yıl 58'nci kuruluş yılını kutlayan Balıkesirspor Kulübü Olağan Genel Kurulunu tek liste ile tamamladı. Abdullah Bekki başkanlığında oluşturulan yönetim Balıkesirspor'u hak ettiği yere getirmek için çaba gösterecek.

Karesi AVM'de gerçekleştirilen Balıkesirspor Olağan Genel Kurulu'nda Abdullah Bekki başkanlığına oluşan yönetim oy birliği ile göreve getirildi. Kulüp başkanı seçilen Abdullah Bekki seçimin ardından yaptığı konuşmada Balıkesirspor'un başarısı için çaba göstereceklerini söyledi.

Balıkesirspor Kongresine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Serkan Sarı, CHP İl Başkanı Erden Köybaşı, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık'ın yanı sıra Balıkesirspor'da başkanlık yapan isimler, spor camiası ve delegeler katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşturulmasıyla başlayan genel kurulda daha sonra Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Nedim Ömer başkanlığındaki yönetimin faaliyet, denetim kurulu raporları okunarak oy birliği ile ibra edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kongrede yaptığı konuşmada Balıkesirspor'un kuruluşunun 58'nci yılını kutlayarak şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Serkan Sarı'nın da yeni yönetime başarılar dilediği konuşmalarının ardından seçime gidildi. Kongreye katılan delegelerin tümünün oyuyla Abdullah Bekki başkanlığındaki yönetim göreve getirildi.

 

Abdullah Bekki Başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı:

İsa Tamer Çelik, Ferit Gündoğdu, Volkan Altınöz, Aytuğ Yarmaz, Sercan Adın, Ceyhun Ercan, Serdar Akgül, Sedat Sarıkaya, Emre Başoğlu, Mehmet Baykan.

Denetim Kurulu: Avni Yücel, Remzi Boncuk, Ferudun Çelik.

Disiplin Kurulu: Mehmet Çalışkan, Ahmet İşlek, Yalçın Dereli.

Seçme Sicil Kurulu: Metin Baykan, Faruk Demiraslan, Ersin Erdoğmuş.

TFF Delegeleri: Abdullah Bekki, İsa Tamer Çelik.

ASKF Delegeleri: Abdullah Bekki, İsa Tamer Çelik, Sedat Sarıkaya

 

         


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans