ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

11.07.2021

BALIKESİR’İN AYIBINI ÖRTEN U-19 FUTBOL TAKIMI

KRAMPON (Mete Kozdağ)

 
      U-19 Gelişim Lig'i Şampiyonluk karşılaşmasını 2-1 kaybetmesine rağmen Balıkesirspor U-19 Futbol Takımı, Balıkesir'in ayıbını örttü.

      Özellikle son seçilmişler, markamız olan Balıkesirspor için ‘Balıkesirspor futbol takımı kapansa ne kadar güzel olur' fikrindeler.

      Bir önceki sezon başında, şehrin en büyük atanmışı ‘Balıkesirspor'a kayyum atansın' pasını o kadar güzel iade etti ki şehrin en büyük seçilmiş başkanını ters köşeye yatırdı.

      Şehrin en büyük seçilmiş başkanı, biten 2020-2021 sezonunda da ‘Balıkesirspor futbol takımı kapansa ne kadar güzel olur' fikrinde inat etse de başkentin kulağını çekmesi sonrasında hareketlendi ama yine de gönülsüz olduğu, söylemlerinden açıkça belli oluyordu.

      Covid-19 salgınının hafiflemesi sonrasında başlayan U-19 Gelişim Lig'i, futbolsuz geçecek günlere ilaç gibi geldi ve sporseverlerin gözünü gençlerin maçlarına çevirdi.

      Yazılı ve görsel basın, spor yazarları, futbol yorumcuları, Süper Lig'de ve Milli Takımda oynayan genç futbolcular, U-19 maçlarına olan ilgiyi arttırdı.

      Balıkesirspor U-19 futbol takımının gösterdiği başarı ve final maçına kadar gelmesi, buna karşılık şehrin seçilmişlerinin bu başarıyı görmezden gelmesi ‘gençler neden yalnız bırakılıyor, neden sahiplenilmiyor?' söylemlerinin dozunu yükselti.

      ‘Balıkesirspor, kayyuma verilmeli' kafasındaki seçilmişler, istemese de U-19 takımına destek olmak zorunda kaldılar.

      2-1 mağlup olduğumuz karşılaşmada gördüğüm şudur; rakibimiz olan takımı çok rahat, hatta evire çevire yenebilecekken 30'uncu dakikadan sonraki futbolumuz, çok manidardır.

      Öyle veya böyle; U-19 futbol takımı, Balıkesir'in ayıbını örttü.

      Son olarak ‘a Spor'a ve federasyona' teşekkür etmemiz gerekiyor. Şampiyonluk maçının naklen yayınlanması ve de ‘VAR' sisteminin kullanılması, çok kıymetlidir.

      U-19 takımımızın teknik heyetine ve futbolcularına, en kalbi şükranlarımı sunuyorum.         

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.

 


Bu yazı 470 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans