ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

20.08.2021

BOLLUKSPOR VE KITLIKSPOR

KRAMPON(METE KOZDAĞ)

FF 1'inci Lig'in 2'nci haftasının açılış maçı, iki renktaş takım olan Samsunspor ve Balıkesirspor arasında oynanacak. 

      Aslında bu karşılaşmada Bollukspor ve Kıtlıkspor karşılaşacak. 

      Biraz daha açarsam; Samsunbollukspor ve Balıkesirkıtlıkspor. 

      Geçen sezon Süper Lig'in kapısından dönen Samsunbollukspor, yeni sezona Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde girdi ve 19 futbolcu ile yollarını ayırırken 20 yeni ismi de kadrosuna kattı.  

      Samsunbollukspor, bu transfer sezonunda; Konyaspor'dan orta saha Ismael Diomande, Fatih Karagümrük'ten kaleci Aykut Özer, Adana Demirspor'dan Hasan Kılıç ve Mehmet Akyüz, FK Partizani'den kanat forvet Eraldo Çinari, Etimesgut Belediyespor'dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan Brahim Darri, Eyüpspor'dan kaleci Alp Tutar, Ankara Keçiörengücü'nden sol bek Soner Gönül, Bursa Yıldırımspor'dan sol açık Furkan Fehmi Güneş, Ankaraspor'dan sağ bek Ali Ülgen, B.B. Erzurumspor'dan Osman Çelik, FK Partizani'den sol bek Esin Hakaj, Hanover 96'dan stoper Barış Başdaş, Sivasspor'dan sağ bek Alaaddin Okumuş, Standart Liege'den orta saha Semih Altıkulaç, Herta Berlin'den orta saha oyuncusu Cihan Kahraman'ı, Kayserispor'dan sağ kanat oyuncusu Melih Okutan'ı, FC Napredak Kruševac forması giyen Sırp santrafor Alen Melunovic'i ve Karacabey Belediyespor'dan defans Berk Taşkın'ı transfer etti. 

      Samsunbollukspor'da geçen sezondan 10 isim kadroda kalabildi. Bu futbolcular da Kaleci Nurullah Aslan, stoper Kevin Boli, kiradan dönen stoper Recep Burak Yılmaz, kiradan dönen stoper Ercan Yazıcı, Orta saha Vukan Savicevic, 10 numara Gökhan Karadeniz, kanat oyuncuları Ange Plumain, Yasin Öztekin, Enes İslam İlkin ve forvet Tomane ile alt yapıdan as kadroya çıkartılan birkaç genç futbolcu bulunuyor. 

      Bir yabancı futbolcu transferi daha yapma ihtimali bulunan Samsunbollukspor, bu transferin gerçekleşmesi neticesinde kadroda bulunan 11 futbolcudan 4'ünü göndermek zorunda kalacak. 

      Balıkesirkıtlıkspor'un durumu ise bir satırlık; para yok, kamp yapamadı, transfer yasağı var ve U19 takviyesiyle lige başladı. 

      Maça gelirsek; 

      Samsunbollukspor, 4-4-2'yle başlayıp erken gol atmak isteyecek. Duran top ve penaltıdan da gol bulabilir.Sakatlığı devam eden Saviceviç, maç kadrosunda olmayacaktır. 

      Balıkesirkıtlıkspor'un kadro yapısı, 5-3-2 (3-5-2) ve 4-1-4-1'e çok daha uygun. Hızlı çıkar ve gol ayaklarının önüne top atabilirse gol bulur.       

      20 Ağustos Cuma günü saat 20:30'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'ndaki müsabaka, parçalı bulutlu bir havada ve 24-25 derece altında oynanacak. 

      Karşılaşmanın hakemleri; Alper Çetin, Oğuz Terzi, Nurettin Dinçer Demir ve Hamit Basik. 

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan, Balıkesirspor görmek istiyoruz. 

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.        

 


Bu yazı 306 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans