ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

24.08.2021

TFF 1.LİG'İN BİTEN İKİNCİ HAFTASI

Samsunspor 3 - Balıkesirspor 1. 

      Karşılaşma, Çoklukspor ve Yoklukspor arasında oynandı demek daha doğru olur. Balıkesirspor oyuncuları, beyin ve ayak ikilisini aynı anda çalıştırmalı. Kendilerine yazık ediyorlar. 

      Eyüpspor 2 - Keçiörengücü 1. 

      Eyüpspor, geniş alanda ve temastan kaçarak oynadığında çok etkili. Keçiörengücü, 2-0 geriye düştükten sonra rakibi oynatmamak için temaslı ve baskılı futbola dönünce, golü bularak oyuna ortak oldu ama dağınık futbolunu takım futboluna ve gole çeviremedi. 

      Eyüpspor'da sonradan oyuna giren Enes-Stancu ikilisi, çok faydalı oldu. Gelecek haftalarda Umut-Enes-Stancu üçlüsünü, beraber görürüz. 

      Altınordu 1 - Tuzlaspor 3. 

      Tuzlaspor, etkili ayaklarını kaybeden rakibine karşı basarak maça başladı ve yan top zafiyetinden, kısa sürede iki farkı yakaladı. Ani atak özelliğini iyi kullanan Altınordu, yakaladığı pozisyonu gole çevirmesine rağmen ikinci yarıda yine erken gole engel olamayınca, maçı da çeviremedi. 

      Adanaspor 0 - Gençlerbirliği 0. 

      İki takım da sert futbolla rakibini bastırmak, oynatmamak ve oyuna hakim olmak istedi. Üstünlük sağlayan taraf olmayınca, gelişen ataklar 3'üncü bölgede skora dönüşmedi. 

      Bandırmaspor 1 - Menemenspor 0. 

      Bandırmaspor, topla daha çok oynayan ve rakip sahada daha fazla kalan takım olurken Menemenspor da hızlı, dikine ve isabetli oynadı. Rakip kale önünde fazla pozisyon üretemeyen iki takımdan topu kaleye gönderen taraf Bandırmaspor oldu. 

      Ümraniyespor 2 - İstanbulspor 0. 

      Ümraniyespor iki haftadır sahada hiçbir varlık gösteremeyen takımlarla oynadı. İlginç olan, geçen hafta mağlup olsa da 3 gol atma başarısı gösteren İstanbulspor'un oynadığı futbol çok manidardı.  

      Süper Lig ve TFF 1.Lig takımlarının radarında olan ama transferine izin verilmeyen Eduard Rroca, neden oynatılmadı.?  

      Sahada iki kötü takım vardı ve 3 puanı alan Ümraniyespor oldu. Karşılaşma sonrasında Boğalar, Teknik Direktör Cem Bağcı'yla yollarını ayırdı.  

      Ankaragücü 0 - Kocaelispor 0. 

      Ankaragücü, topu kendisine veren rakibi karşısında etkili görünse de takım olarak dağınıktı. Kocaelispor'un kaptığı toplarla ani çıkışları vardı ama golle sonuçlanmadı. 

      Manisaspor FK 1 - Denizlispor 0. 

      Transfer tahtasını açan Denizlispor, yaptığı transferlerle kısa zamanda toparlanmış ve gelecek haftalar için iyi sinyaller verdi. Manisaspor'un baskıyı ve teması sevmediği,  bir kez daha ortaya çıktı.   

      Erzurumspor 2 - Bursaspor 1. 

      Bursaspor'un yeni yönetimi, yeni transferleri ve önceki sezonun futbolcuları, birbirlerinden pek elektrik alamamış. İyi niyetle ‘'şimdilik'' diyorum ama değişen bir şey olmayacak gibi.  

      Koşan, basan, ortada kalan tüm topları alan, Bursaspor gitmiş, yerine; topu rakibe veren, geriye yaslanan, ani ataklara çıksa da sonucunu getiremeyen Bursaspor gelmiş. 

      Sahada, Arvydas Novikovas'ı durduramayan timsah vardı. 

      Erzurumspor'un oynacağı futbol ve gol atması, şansa ve  Arvydas Novikovas'a bağlı. Sakatlanıp çıkıncaya kadar sahada kalan Aaron Samuel Olanare'yi izlediğiniz de ne demek istediğimi anlatmış olacağım. 

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.        

 


Bu yazı 340 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans