ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

17.09.2021

TFF 1.LİG'İN BİTEN BEŞİNCİ HAFTASI

KRAMPON (Mete Kozdağ)

 

Bandırmaspor 1 - Eyüpspor 2.

      Sakat ve Covid-19'a yakalanan oyunculara rağmen maça çok iyi başlayan takım, Bandırmaspor oldu. İlk çeyrekte hem geniş hem de dar alanda, hızlı ve isabetli toplarla Eyüpspor'un dengesini bozsa da ileri uç futbolcularının dağınık oyunu, gol getirmedi. Sonrasında dengeyi sağlayan ve oyuna ortak olan Eyüpspor, rakibinin gerisine attığı topla, golü bulan taraf oldu.

      İkinci yarıda, maç boyunca yokları oynayan Manaj'ı sahada tutup tüm hücum hattını kenara alan Teknik Direktör Mustafa Gürsel'in bu yanlışı, Bandırmaspor'un ikinci golü yemesine ve sahadan mağlup ayrılmasına neden oldu.

      Maçın son anında Eyüpspor'lu Teddy Mezague'nin, Landel'e yaptığı harekete, penaltı verilmeliydi.

      Erzurumspor 0 - Ümraniyespor 2.

      İki takım da önceki haftalarda vasatın altında kalan oyunculardan kurulu 11'le maça başladı. Sahada takım futbolu yerine, bireysel futbol vardı. Üç topu direkten dönen Erzurumspor, savunmayı çok öne çıkarttığı zamanlarda yediği 2 gole, engel olamadı.

      Hakemin uzatmalarda verdiği kartlar için yazacağı rapor, mutlaka açıklanmalı.

      Denizlispor 2 - Adanaspor 0.

      Önceki hafta lider Eyüpspor'u deviren Denizlispor, Menemenspor'a yarım düzine gol atan Adanaspor'u, üzerine çekerek hem geniş hem de dar alandaki isabetli pas ve geçişlerdeki hızıyla, rakibinin dağınık futbolunun toparlanmasına izin vermeden, ilk yarıda arka arkaya bulduğu gollerle kazandı.

      İkinci yarıda da karşılıklı gol pozisyonları vardı ama kaleciler izin vermedi.

      Gençlerbirliği 3 - Altınordu 2.

      Maça 3 puan için çıkan iki takım da kendi oyununu rakibine kabul ettirmek isteyince futbol kalitesi yüksek bir mücadele oldu. Gençlerbirliği, Altınordu'nun yan top hatalarını ve savunmada doğru durmamasını iyi kullandı ve 3 puanı aldı.

      Menemenspor 2 - Manisa FK 0.

      Manisa FK'nın, Menemenspor'a yardım amaçlı kaybettiği bir maçtı. Manisa FK'nın futbolu utanılacak bir durumdu.

      Bursaspor 4 - Samsunspor 1.

      Bursaspor skor olarak geriye düşse de temaslı, önde basan, boşta kalan topları alan, ani atak ve geniş alanda isabetli futbola bırakmadan devam edince, farkın daha da çok olacağı maçta, Samsunspor'a ders verdi ve önceki sezonun futbolunu aratmadı.

      Samsunspor, fizik gücünü ve dikine oyunu geliştiremezse geçen sezonu mumla arar. Sahanın en iyisi olan Mehmet Akyüz'e ayak uydurmaları gerekirdi.

      Keçiörengücü 1 - Boluspor 3.

      Boluspor, Keçiörengücü'nün öne çıkışlarını ve savunma zafiyetini çok iyi kullandı.

      Kocaelispor 3 - Balıkesirspor 1.

      Kocaelispor geçen hafta 2-0 mağlup olduğu kadrodan biri zorunlu toplam 6 değişiklik yaparken Balıkesirspor da 1-0 mağlup olduğu 2 değişiklik yaparak maça çıktı.

      Yeşil-Siyahlı takımın kadrosu fizik, Balıkesirspor'un kadrosu da teknik yönden iyiydi.

      Oynanan futbola bakıldığında, sahada; Kocaelispor'a yardım amaçlı çıkmış, bir Balıkesirspor vardı. Utanılacak bir durum!

       19 numaralı takım olan Balıkesirspor oyuncuları, beyin ve ayak ikilisini aynı anda çalıştırmalı. Kendilerine de yazık ediyorlar.

      İstanbulspor 0 - Ankaragücü 1.

      İki takım da kendi oyununu rakibine kabul ettirmek ve 3 puan alan takım olmak istedi. İstanbulspor, rakip alanda daha çok kalsa da rakip ceza sahası içinde daha çok kalarak pozisyon ve gol bulan Ankaragücü, galip gelen taraf oldu.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.       

 

 

 

 


Bu yazı 373 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans