ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

21.09.2021

TFF 1. LİG'İN BİTEN ALTINCI HAFTASI   

KRAMPON (Mete Kozdağ) 

 

      Eyüpspor 0 - BB. Erzurumspor 1.

      Eren-Emircan ikilisinin uyum sorunu, Novikovas'ın kenarda tercih edilmesi, Martin Hasek ve Estrela'nın sık, sık yer değiştirmesine rağmen atağa çıkmakta ve rakip alanda etkisiz kalması, BB. Erzurumspor'un dağınık oynamasına neden oldu.

      Beraber oynaması zor olan Stancu-Umut ikilisinde çok ısrar edilmesi, Umut'un yerine Enes Keskin'in oyuna sokulmaması, yorulan ve temposu düşen Eyüpspor'a uzatmalarda penaltı olarak geri döndü ve sahadan mağlup ayrıldı.

      Manisa FK 1 - Bandırmaspor 3.

      Bandırmaspor, sahayı enine kullanan, topla çok oynayıp fazla hazırlık pası yapan Manisapor'un durağan oyununu, hücum hattını çoklu tutarak ve Pucko-Mehmet Özcan ikilisinin iki yönlü futboluyla orta sahadaki yükü alarak, farklı galibiyete ulaştı.

      İlk yarıyı 2-0 yenik kapatan Manisa FK'nın, ikinci yarıya taze kanla başlaması ve çok yönlü oyuncu olan Kemal Rüzgar'ı, maç bitimine kadar sahada tutması gerekirdi.

      Tuzlaspor 0 - Bursaspor 0.

      Tuzlaspor, Sedat Şahintürk'lü 11'iyle hem uzaktan şutlarla gol bulmak hem de Bursaspor'un hem savunmada fazla adamla kalarak, ileride çoğalamamasını istedi. Topu vermeden ve oyunun yönünü devamlı değiştirerek, savunma aralarından gol pozisyonları yaratmaya çalışan Tuzlaspor, bu oyun şekliyle, koşan ve basan Bursaspor karşısında, dinleme fırsatları da yarattı.

      Bursaspor, rakibinin oyun şeklini kabul etmekle beraber geriden çok hızlı çıkarak çok çabuk 3'üncü bölgeye indi ve ceza sahasında, gol aradı.

      Samsunspor 2 - Gençlerbirliği 2.

      Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, geçen haftaki Bursaspor yenilgisinden ders almamış ve rakibini de hafife almıştı. Samsunspor mutlaka, Mehmet Akyüz, Ali Ülgen ve Kevin Boli 3'lüsüyle başlamalı.

      Gençlerbirliği 2-1 öndeyken bulduğu pozisyonları gole çevirse fark atacaktı ama beraberliği yakalayan taraf, Samsunspor oldu.

      Altınordu 2 - Denizlispor 1.

      Altınordu, yan top zafiyetini bu maçta hem çok tekrarlamadı hem de ani atak ve top kapmalarında Denizlispor'dan daha iyi olunca; galibiyeti getiren golü, son saniyelerde attı.

      Adanaspor 0 - Ümraniyespor 0.

      İki takım da birbirinden nedense çekinerek oynadı ve üstünlük sağlamak için de tempoyu yükseltmedi.

      Boluspor 1 - İstanbulspor 1.

      İki takım da birbirinden çekinmeden ‘gol yesem de fazlasını atarım ve 3 puanı alırım' şekliyle futbol oynadı. Futbolun, oyun anlamında tüm güzel taraflarını gördük.

      Balıkesirspor 2 - Keçiörengücü 1.

      1-0 üstüne yatan Balkesi, geçen hafta yanında olmayan futbol şansı kurtardı. Eze'nin cezalı oluşu, rakibin kaçırdığı penaltı, kaleci hatası, direkten dönen top ve rakibin kendi kalesine attığı gol.

      Ankaragücü 2 - Menemenspor 2.

      Menemenspor, üzerine gelen rakiplere karşı skor üretebilen bir takım ama savunmadaki kademe hatalarını bir türlü engelleyemiyor. İkinci transfer döneminde mutlaka bu lig seviyesinde kaleci bulmalı.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.       

 

 

 


Bu yazı 371 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans