ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

30.10.2021

OYNAR MI YOKSA DONAR MI?

Balıkesirspor, ligin en uzak deplasmanına, Erzurum'a gidiyor.

      Balıkesirspor, soğuk iklime gidiyor.

      Balıkesirspor, Erzurum'un soğuğunda, futbol oynar mı yoksa donar mı?

      TFF 1'inci Lig'in tek büyükşehir belediye takımı olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor 11'inci haftada ve sahasında, Balıkesirspor'u ağırlayacak.

      Erzurumspor önceki sezon Süper Lig'den düştü ve yeniden yapılanmaya gitti.

      Erzurumspor'un tek hedefi yeniden Süper Lig'e çıkmak ve yoğun borç yükünden kurtulmak.

      Teknik Direktör Erkan Sözeri'yle lige başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, savunmayı Mustafa Akbaş, Mücahid Albayrak, Ufuk Budak, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Orhan Ovacıklı, Batuhan Artarslan, Celal Hanalp, Estrela, Kaleci Erkan Anapa, orta sahayı Martin Hasek, Alican Özfesli, Gökhan Alsan, hücum hattını da Aly Malle, Süleyman Koç, Ahmet Canbaz, Eren Tozlu, Mikhail Rosheuvel, Herolind Shala, Emircan Altıntaş ve Aaron Olanare'yle kuvvetlendirdi.

      Erzurumspor, 1 ve 2'nci bölgenin uyum sorununu tam çözemedi. Gökhan Alsan'ın çok ileriye çıkması ve zamanında dönememesi, defans hattının da birbirinden kopuk oynaması, takımın, en etkili oyuncusu Arvydas Novikovas'a ayak uyduramaması devam ediyor.

      Bununla beraber geniş alanda etkili olması, oyun yönünü hızlı değiştirmesi, rakip alanda uzun süre kalması ve yüksek toplardaki başarısıyla aradığı golü buluyor.

      Balıkesirspor karşısında, 4-1-4-1'le topu vermeyen ve uzun toplarla oynayan Erzurumspor göreceğiz. Aaron Olanare 11'de başlar. Novikovas, içeriye daha yakın oynar. Oyunu ceza sahasına atarsa, penaltı bulur.

      Balıkesirspor, oyun temposunun yükselmesine izin vermeyen bir futbol oynar. Bloklar arasını yakın tutarak rakibe yakın durur. Rakip savunma gerisine atacağı isabetli toplardan gol arar.

      Erzurumspor karşısında 4-4-2(1-1)'le oynayan Balıkesirspor görebiliriz. Orhan Ovacıklı üzerine oynarsa, pozisyon bulacaktır. Havadan oynarsa, uzun Erzurumspor defansını geçemez. Otoo-Oğuz Han Aynaoğlu-İbrahim Halil Çolak 3'lüsü, 3'üncü bölgede etkili olabilecek oyuncuları. Ceza sahası içinde, rakip oyuncu Eren Tozlu'yu unutmaması gerekiyor.

      Balıkesirspor'da Cumali Bişi cezalı ve Oltion Bilalli sakat.     

      31 Ekim Pazar günü saat 16.00'da Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu'nun yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Cemal Alpay yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Alpaslan Şen.

      Meteoroloji'nin maç saatindeki hava tahmini, yağışlı ve 10-11 derece.

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.       

Bu yazı 325 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans