ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

02.12.2021

BİTEN 14’ÜNCÜ HAFTA

KRAMPON (METE KOZDAĞ)

Spor Toto 1'inci Lig'in bir haftası daha tamamlandı. Biten 14'üncü haftaya bakalım...

      Balıkesirspor 0 - Manisa FK 0.

      Bir tık daha bilerek ve görerek oynayan taraf Manisa FK olurken, Balıkesirspor da kaptığı toplarla ve ortada kalan toplardan, pozisyon yaratan taraftı. Balkesin gol ayakları, daha organize gelen rakibine karşı mecburen savunmaya geldi ve 3'üncü bölgede, çoklu kalamadı.

      Gençlerbirliği 2 - Bursaspor 0.

      İki takım da ofansif, kazanmak için oynadı. Maçı, topu sahanın her yerine pas ve presle çok daha iyi yönlendiren Gençlerbirliği kazanırken, Bursaspor'un iyi tarafı olan isabetli şutlarını, rakip defansın boşluk vermesine rağmen hiç göremedik.

      Kocaelispor 1 - Menemenspor 2.

      İki takımda da önemli eksiklikler olmasına rağmen oyuncu özelliklerini ve onlara dayalı taktiği daha doğru oynayan Menemenspor, haklı bir 3 puan aldı.

      İstanbulspor 1 - Denizlispor 1.

      Fatih Tekke, çok iyi tanıdığı eski takımı İstanbulspor'a karşı yeni takımı olan Denizlispor'u, 2'inci bölgede; çoklu, baskılı ve diri tutmak istedi. Buna karşılık İstanbulspor, rakibinden fazla etkilenmedi ve kendi futbolunu oynadı. Geriye düşen Denizlispor, Aissati'yi geriye çekip Mustafa Çeçenoğlu'nu da ileriye atarak uzun toplarla ve kenardan geliştirdiği ataklarla, rakip ceza sahasında çok kalmaya başladı ve 1 puanı getiren golü buldu.

      Boluspor 3 - Eyüpspor 1.

      Boluspor, geçen hafta 2-2 biten Eyüpspor-Samsunspor maçındaki Samsunspor'un oynadığı taktiğin üzerinde bir futbolla, Eyüpspor'un tesadüfi maç kazanmak, maskesini indirdi. Eyüpspor'da Kaleci Çağlar ‘en iyi benim havalarında.' Timur Temeltaş, alt liglerin oyuncusu. Cenk Ahmet, topla çok buluşuyor ama verimli kullanamıyor, akınları enine paslarla yavaşlatıyor. Stancu-İlker-Caner- Kaleci Emrullah 4'lüsünün 11'de olmak zamanı, geldi de geçiyor.

      Samsunspor 1 - Adanaspor 0.

      Geçen hafta Eyüpspor karşısında 2-2 biten maçta galibiyeti kaçıran Karadeniz ekibi için ‘'Samsunspor'un direnci ve maçı bırakmaması, gelecek maçlardaki rakiplere gözdağı verdi'' şeklinde yorumda bulunmuştum. Adanaspor, bu nedenle çok dikkatli oynadı ve maçın kontrolünü de bırakmadı ama 3'lü savunmada ısrar etmesi, öne çok çıkması ve geriye dönüşlerde geç kalmasıyla mağlup oldu. 

      Keçiörengücü 3 - Ümraniyespor 2.

      Ankara ekibi, iyi oynadığı temaslı ve baskılı futbol yerine, rakibini beklemesi ve erken gol yemesiyle, sahaya adeta 1-0 yenik çıktı. Sonrasında oynaması gereken futbolu sahaya yansıtmaya başladı ve orta sahası olamayan rakibini yakaladı ama gereksiz penaltıyla yeniden geriye düştü. İkinci yarıya, skor üstünlüğüne aldanarak çıkan Ümraniyespor, 2'nci bölgeye önlem almamakta ısrar edince Keçiörengücü'ne ve Eze'ye, attığı 3 golle, teslim oldu.

      Altınordu 2 - Ankaragücü 1.

      Ankaragücü'nün Eren Derdiyok ve Kaleci Akın Alkan ısrarı, devam etmemeli. Ayrıca takımın, yetenekleri çok iyi olan Ghayas Zahid'e ve Ariyibi'ye ayak uydurması (yalancı koşular ve adam eksiltme gibi) gerekiyor. Altınordu'nun mecburen ve taktiksel yaptığı kadro değişikliği de Ankaragücü'nün hem kanatlarını hem de 2'nci bölgesini, çok fazla çalıştırmadı.

      Tuzlaspor - Erzurumspor (ERTELENDİ)

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.      

 


Bu yazı 353 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans