ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

27.12.2021

SEZONUN İLK YARISI TAMAMLANDI

KRAMPON (Mete Kozdağ) 

      Spor Toto 1'inci Lig'de sezonun ilk yarısı tamamlandı. Biten 19'uncu hafta maçlarına bakalım... 

      Altınordu 2 - Boluspor 1. 

      Futbol şansı; futbolu, olması gibi oynayan Altınordu'nun yanındaydı. Boluspor, çalışmayan saat gibi 2 defa doğruyu gösterdi. İlki, atamadığı penaltı, ikincisi de attığı goldü. 

      Adanaspor 2 - Kocaelispor 0. 

      Sahada olmayan Kocaelispor, Adanaspor'un işini, çok çok kolaylaştırdı. Bu galibiyet, Adanaspor'u havaya sokmamalı. 

      Erzurumspor 3 - Denizlispor 1. 

      Öncelikle sert iklimin hakim olduğu şehirlerimize yapılan stadyumların saha zemini mutlaka alttan ısıtmalı olmalı. Erzurumspor'un sevmediği temaslı savunmayı 41'inci dakikadan sonra bir kişi eksik kalmasına rağmen sürdüren ve skor olarak öne geçtiği 58'inci dakikaya kadar devam ettiren Denizlispor'un iki dakikada dağılması ve 3 golle mağlup olması çok kırılgan olduğunu gösterdi. Erzurumspor'un kapanan takımlara karşı belli sürelerde topu rakibe veren ve kaptığı toplarla ani atak yaparak gol bulan bir sistemi de olmalı.   

      Bandırmaspor 0 - İstanbulspor 0. 

      İki takımın da 2'nci bölgede çoklu kalması ve takım mesafesini kısa tutması, top trafiğini keserek pas hatalarını çoğalttı. Skor bulmak için bireysel yeteneklerin çabası da yeterli olmadı. 

      Menemenspor 0 - Bursaspor 0. 

      Menemenspor'un rotasyonlkadrosunun saha içindeki uyumuna karşılık Bursaspor'lu futbolcuların yeni teknik direktörlerine kendilerini göstermek isterken yaptıkları bencillik ve hataları izlediğimiz bir maç oldu.  

      Ümraniyespor 3 - Gençlerbirliği 1. 

      Metin Diyadin, teması ve baskıyı sevmeyen rakibine karşı hem de rüzgar altında takım mesafesini uzun ve uzak tutması, Ümraniyespor'un ekmeğine yağ sürdü ve ilk yarım saatte 2-0 geriye düştü. Gençlerbirliği ikinci yarıda doğru taktik ve doğru kadroyla futbol oynamaya başlayınca oyuna ortak olduğu gibi beraberliğe de çok yaklaştı ama ilk yarıdaki futbolsuzluğunun, bedelini ödedi.   

      Samsunspor 2 - Tuzlaspor 2. 

      Samsunspor'un kadro sayısı ve niteliği, eksiklikleri kapatacak seviyede. Tuzlaspor, iki yönlü futbolu da iyi oynayan Gökhan Akan'ı savunma ağırlıklı başlatıp Safa Kınalı yerine de Ahmet Yazar'ı tercih etmeliydi. İki takımda birbirlerinin zayıf yanlarını çok iyi kullandı. 

      Ankaragücü 2 - Keçiörengücü 1. 

      Keçiörengücü, rakibine, orta alanda ‘hazırlık yapma' fırsat vermedi ama savunmada doğru duramadı. Ankaragücü, yaptığı değişikliklerle direncini arttırdı ve ‘Eze'li rakibine, gol fırsatı vermedi. 

      Eyüpspor 1 - Balıkesirspor 1. 

      Futbolda görerek oyun ve de beyin-ayak ikilisinin uyumlu olmasıyla netice alınıyor. Futbol şansı ve 'top sevmedi' gerçeği de var. Bu maçta hepsini gördük.         

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar.       

 

 

 
 

Bu yazı 348 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans