ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

31.01.2022

Gözümüz bu palmiyelerde

Bandırma'nın sahil bandındaki simge çay bahçelerinden Uğrak'ta, bilindiği gibi İstanbul merkezli Happy Moon, içkili restoran açmak için tadilatını sürdürüyor. Restoranı, Mehmet Kılkışlı ve bir arkadaşı işletecek. 

Okulun, caminin ve çocuk bahçesinin çok yakın olduğu bu yere içki ruhsatının nasıl alınacağını sorarsanız, çözümü çoktan hazırlamışlar: “Turizm belgesi!”

Çünkü buraya Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin de, Bandırma Belediyesi'nin de ruhsat vermesine olanak yok. Ama alınacak “turizm belgesi” sorunu ortadan kaldırıyor. Çay bahçesindeki onarım sürdüğüne göre demek ki “turizm belgesi”ni kendilerince garantilemişler! Burası Türkiye, demek ki “turizm belgesi” alınmadan da tadilat yapılabiliyormuş!

Bu arada, başta buranın karşısındaki Şehir Kulübü olmak üzere yöredeki diğer kafeterya ve çay bahçelerinin de bir yolunu bulup, “turizm belgesi” almalarını ve alkol satma hakkını elde etmelerini öneririm. Ne de olsa devir, hesap devri!

Mehmet Kılkışlı'nın tadilatını yaptırdığı Happy Moon restoranın içinde şu anda yetişmiş iki palmiye de var. Dileriz, bu palmiyelere zarar gelmez ve “hokus pokus” bir anda yok olmaz.  Gözümüz, bu yılların yetişmiş palmiyelerinde, ona göre!


Bu yazı 325 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans