ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

26.02.2020

BOLU DAĞI

24’üncü haftada Bolu Dağındayız. Yokuş aşağıya iniyoruz. Aman dikkat! Rakibi küçümsersek ve futbol fantezisi yaparsak, devrilir gideriz.       

      Ara transferde; Kaleye Orlando Mosquera, sağ kanada Dzon Delarge, savunmaya Arif Morkaya, orta sahaya Emir Halilovic gibi nokta oyuncular almış olmasına rağmen ibreyi bir türlü düşme hattının üzerine, yükseltemedi.  

      Sezonun birinci devresinin ilk 6 haftasında 2 puan toplayan Boluspor, ikinci devrede galibiyet alamadan, beraberliklerle 4 puan toplayabildi. Bu nedenle, taraftarla yönetim arasındaki gerilim, hat safhada. Takıma ve teknik heyete destek var ama bu maç, son şansları olacak.  

      Boluspor, içerde de dışarda da aynı futbolu oynuyor. Bloklar arası kopukluk nedeniyle pozisyona giremiyor. Geriden şişirme topları çok. Hücum bölgesi yetenekli olmasına rağmen bireysel ve doğaçlama oynuyor. Son haftalarda kenar toplarıyla pozisyon buluyor.    

      Kaleci Orlando Mosquera, yaptığı kurtarışlarla defans hatalarını kapatıyor. 2’nci bölgesi uyumsuz olup Cumali Bişi, toparlıyor. Bilal Kısa, uzaktan şut atıyor. Dzon Delarge, dikine oyunda etkili. Mustafa Durak hücuma dönük oynuyor ve Bilal Kısa’ya alan yaratıyor. Mustafa Eskihallaç, ileri ve geri futbol oynuyor.         

      Osman hoca bu hafta 4-4-2 dizilişinde ve GökhanSazdağı-Mustafa Durak ikilisinin yerine Melih Okutan-Mustafa Eskihallaç’la başlama ihtimali yüksek. 

      Yusuf Şimşek hoca, Giresunspor maç kadrosunu bozmaz. Vukovic’in, dinlenmesi daha iyi olur. Malle, cezalı. Ezeh, kadroda olur ama sağ bek olarak da sahada görebiliriz. Hodsic-Andusic değişikliği beklenebilir. 

      Foxi-Rahmi ikilisini birbirine ve rakip savunmaya yakın oynamalı. Uygun yerlerde top alırlarsa, rakip libero ve stoperlerin arasından rahat geçerler.  Otoo ve Mrsic, 2’nci bölgede adama adama mücadele etmesi lazım. Ceza sahamıza düşen topları almalıyız. Sekmelere dikkat, uyumayalım.  

      Rakibimizin geçen hafta İstanbulspor karşısında golsüz berabere kaldığı maçta; İstanbulspor, rakip kaleciyi geçemedi ve Boluspor da rakip kaleyi tutturamadı. 

      27 Şubat Perşembe günü saat 16:30'da Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynayacak müsabakanın hakemi, Antalya Bölgesinden Murat Erdoğan. Yardımcıları Gökhan Memişoğlu ve Selahattin Altay. 4. Hakem Batuhan Gültek.     

      Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde çok bulutlu 12-13 derece. 

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar. 

 


Bu yazı 446 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans