ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

16.03.2020

UYARI MAÇI

28’nci haftaya geldik ama Balıkesirsporlu  futbolcularının geçen hafta kaleme aldığı uyarı yazısı, maçın önüne geçti. 

      Uyarı ne demekmiş bir bakalım. 

      Herhangi bir konuyla, sorunla ilgili olarak dikkati çekmek için yazılan metne, uyarı adı veriliyor. 

      Balıkesirsporlu oyuncuların, Balıkesir’e gönderdiği uyarıda, özetle ne yazıyor. 

‘’ Sezon başından beri futbolculara çok cüzi miktarda ödeme yapılmış olup alacaklarımızın büyük bölümünü tahsil edememekteyiz, hatta bazı oyuncu arkadaşlarımızın 2 senelik alacakları bulunmaktadır. 17 Şubat 2020 tarihinde kulübümüzün düzenlemiş olduğu forma gecesinde taahhüt edilen rakamın önemli bir bölümü de tahsil edilememiştir. Halen ödenmeyen maç primleri de olduğunu hatırlatmak isteriz. Bu şartlar altında takdir edersiniz ki her insanın bir dayanma gücü vardır. Biz Balıkesirsporlu Profesyonel Futbolcular olarak artık bu eşiği aştık bıçağın kemiğe dayandığı noktadayız. Bizimde sorumlu olduğumuz ailelerimiz ve sevenlerimiz var. Sonuç olarak kulübümüzün içinde bulunduğu sarmaldan çıkabilmesi bundan sonrada var olabilmesi için şehrin bütün paydaşlarının bu konuda daha duyarlı olması gerektiğinin kanaatindeyiz. Bizler Geçici BALIKESIRSPOR Kalıcı” 

      Durum bu! 

      Balkes yukarıdaki yazılı şartlarda uyarı maçına çıkıyor, rakip Altınordu.       

      30 puanla 14’üncü sırada bulunan Altınordu, bizden mutlak 3 puanı almayı ve düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. 

      Geçen hafta ilk defa, deplasmanda İstanbulspor karşısında 2-0 kazandı. Bu karşılaşmada İstanbulspor, golü kalesinde görünceye kadar isteksizdi. Sonrasında kendine geldi ama bu seferde en zayıf yönü olan geriden topla çıkma sırasında kaptırdığı topla 2’nci golü yedi. Altınordu için bu maçı kazanmak, fazla zor olmadı. 

      Altınordu 4-3-3 sisteminde takımca ileri ve geri yani defans-ofans futbolunu etkili oynuyor. Temaslı oyunu sevdiği gibi geniş alanlara taşıdığı topla, rakibin dengesini bozuyor. Çok hızlı atağa çıkabiliyor. Kenardan getirdiği toplara, çok iyi ayak uzatarak gol buluyor. En zayıf yönü altı pas içindeki karamboller ve kaleciden dönen toplar.     

      Hüseyin hoca geçen haftaki 11’i bozmaz. Oğulcan Ülgün, sakat. 

      Yusuf hoca, futbolcuların kaleme aldığı bu uyarı maçına kalede Vukovic’le başlaması gerekir. Hodzic, cezalı. Anıl Taşdemir, tek devre oynar. Ceza sahamızın içinde, Sinan’ın kafa vurmasına engel olmalıyız. Uzaktan atılacak şutlara dikkat! 

      Futbolcularımız bu uyarı maçına, yerlerinde sabit durarak, protestoyla başlayabilirler ama karşılaşmada olması gerektiği gibi mücadele edeceklerdir.    

      Uyarıdaki ‘’17 Şubat 2020 tarihinde kulübümüzün düzenlemiş olduğu forma gecesinde taahhüt edilen rakamın önemli bir bölümü de tahsil edilememiştir’’ cümlesi utanç verici.  

      Forma almış olanların parasını vermemesi, gayri ahlaki bir durum. 

      16 Mart Pazartesi yani bugün saat 19:00'da Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynayacak müsabakanın hakemi, Ankara Bölgesinden Erkan Özdamar. Yardımcıları Erkan Akbulut ve Cem Özbay. 4. Hakem R.Alkım Aksoy.     

      Meteoroloji'den hava tahmini; maç saatinde güneşli, 10-11 derece. 

      Gol atıp yemeyen, yediği golü çıkartan, fazlasını atan, maddi sorunlarını çözmüş, puan silme cezası almayan, transfer yasağı olmayan, şirketleşen ve kurumsallaşan Balıkesirspor görmek istiyoruz. 

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar. 

 

       

 

 

 

 

 


Bu yazı 430 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans