ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

26.02.2023

BİLET GELİRİ BAĞIŞI

YazıYorum (Mete Kozdağ)

 

 

      Yaşadığımız deprem felaketinin ardından spor kulüpleri de el ele vererek, bilet geliri; deprem bölgesine ve depremzedelere bağışlandığı dostluk maçlarına, devam ediyor.

      Hazırlık karşılaşması şeklinde planlanan dostluk maçlarındaki bilet geliri bağışı, iyi niyetli olarak yapılsa da 4 büyüklerin kendi aralarında veya diğer takımlarla yaptığı maçlarda elde edilen gelirin çok çok gerisinde kalıyor.

      Trabzonspor bu konuda çok büyük bir adım attı ve Trabzonspor-Basel UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçının bilet geliri bağışı; eksiksiz olarak tamamı, depremlerden etkilenen vatandaşlara bağışlandı.

      Toplamda elde edilen 6 milyon 196 bin 547 TL'lik bilet geliri bağışı, Ziraat Bankası aracılığıyla depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarabilmek adına AFAD'a aktarıldı.

      Ayrıca, Avrupa Lig takımlarının yaptıkları maçlardan da oldukça yüksek bilet geliri bağışı elde edildi/edilecek.

      Deprem nedeniyle ara verilen ligler ve kupa maçları bu hafta başlıyor.

      Özellikle Süper Lig takımlarının bu hafta aralarında ve gelecek haftalarda da Avrupa Kupalarında oynayacakları maçların bilet geliri bağışı ve de hem sesi çıkmayan hem de ortalıkta görünmeyen bahis şirketlerin yapacakları bağışlar, dostluk maçlarından elde edilen bilet geliri bağışını, çok daha yüksek miktarlara çıkaracaktır.

      Okunuyor olmak dileğiyle, saygılar. 


Bu yazı 220 defa okundu.


Yorumlar


Ad Soyad E-Mail
GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans